Rychnov B - Javornice B 11:3 (5:0)

24.09.2017 16:30

Střelci:
Martin Hůlka, Jaroslav Petr, Kamil Široký

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Lukáš Harbich, Lubomír Plesl, Jiří Valtr (54‘ Jaroslav Janeček), Tomáš Plesl – Jakub Pavlovec, Kamil Široký, Jiří Zářecký, Martin Hůlka – Jaroslav Petr (68‘ Martin Paštika), Martin Plíhal (52‘ Ondřej Nosek)

Komentář k utkání:
Zápas začal lépe domácí tým a od úvodu zápasu ukazoval, že je favoritem celé soutěže OP III. třídy. Náš tým se na polovinu Rychnova vydával spíše ojediněle, ale bez dalšího přidaného efektu. Obléhání naší branky skončilo v 8. min. ranou do břevna. V 10. min. už v bráně zaskakující Lukáš Ešpandr kapituloval po střele soupeře z dálky – 1:0 a podruhé lovil míč ze sítě ve 13. minutě – 2:0. Ve 20. min. mohl po chybě brankáře snížit Martin Plíhal, jenže velkou šanci prováhal a hráče před sebou neprostřelil. Z protiútoku se naopak opět prosadili domácí a zvýšili na 3:0. Když si Lukáš Ešpandr dal ve 32. min. polovlastní branku, bylo to již 4:0 a do poločasu přidali hosté ještě gól na 5:0. Na naší straně stála za zmínku snad jen střela Kamila Širokého po rohovém kopu v závěru poločasu.
Domácí i po přestávce byli viditelně lepším týmem. Přesto se nám v 63. min. zásluhou Martina Hůlky, který po spolupráci s Kamilem Širokým střílel do prázdné branky, povedlo snížit na 5:1. Za další 3 minuty zapálil plamínek naší naděje na slušný výsledek Jarda Petr, který vstřelil gól na 5:2. Život našeho miniplamínku byl opravdu jepičí, protože hned v 67. min. zvýšil Rychnov na 6:2 a za další 2 minuty již na 7:2. V 71. min. korigoval výsledek z naší strany Kamil Široký7:3. Pak ale opět úřadoval domácí Kuba Jedlinský, který v 73. min. zvýšil na 8:3 a třemi brankami v rozmezí 78. a 81. min. završil debakl našeho týmu na konečných 11:3, když sám byl autorem 7 branek.

Zpět