S nohama na gauči mládež neleží!

04.12.2023 21:06

Naše mládežnická družstva nezahálí ani po ukončení venkovní sezóny a pilují své fotbalové dovednosti v halách a tělocvičnách. Již na konci listopadu začala starší i mladší přípravce okresní Zimní halová liga (ZHL).

Starší přípravka se představila ve zrekonstruované hale ve Vamberku, kde se střetla s domácím Vamberkem a dvěma týmy Solnice. Před do haly klukům nevyšel podle představ s Vamberkem kluci padli 0:6, se Solnicí bílá 3:6 a se Solnicí zelená 1:3. 

Mladší přípravka odehrála první z turnajů ZHL v hale dobrušského gymnázia. Tam narazila na Solnici, kterou porazila 2:0, ale proti dalším soupeřům už se našemu mládí také tolik nedařilo. S Českým Meziříčím prohráli 0:3 a s Černíkovicemi červená 0:2.

Starší přípravka si spravila chuť o týden později na Čertovském poháru v Broumově a kluci javornickým barvám ostudu rozhodně neudělali. Na úvod sice padli s týmem Nového Města nad Metují (suverénním vítězem turnaje) 1:7, ale pak už se svými soupeři roztočili kolotoč. Babí porazili 7:1, Úpici 3:1, Broumov bílá 3:0 a Broumov modrá 3:1. Díky těmto krásným výsledkům si kluci z turnaje odvezli pohár a stříbrné medaile za druhé místo, které jim osobně předával sám Mikuláš ;-)

Další podrobnosti a fotogalerie z turnajů najdete na našem FB!

Zpět