Slatina - Javornice B 2:2 (2:2), pen. 4:5

16.10.2022 15:30

Střelci:
Jakub Pavlovec, Mudy

Sestava:
Matěj Ehl – Martin Hůlka, Jakub Resl, Josef Hanyk, Jiří Zářecký – Daniel Rais, Jaroslav Krunčík, Mahmoud Abdelmonem „Mudy“ Mohamed, Vu „Lukáš“ Huynh Dinh – Lukáš Pavel, Jakub Pavlovec; střídající Martin Paštika, Martin Kučera

Komentář k utkání:
Zápas na měkkém slatinském hřišti začal z naší strany takřka famózně. Již ve 4. min. napřáhl z hranice vápna Kuba Pavlovec a k překvapení většiny zúčastněných míč proklouzl brankářovi Slatiny za záda – 0:1. V další minutě musel svůj první zákrok předvést Matěj Ehl, když na rohový kop vyrazil střelu z hranice velkého vápna. V 7. min. nepřidal svou další branku Kuba Pavlovec, když tentokrát mířil nad branku. Gól nepřidal ani Mudy, který po rohovém kopu hlavičkoval v dobré pozici jen vedle branky. Ve 28. min. si to však Mudy vynahradil, když si jeho střelu z 18 metrů srazil do branky brankář Slatiny – 0:2. Chvíli poté mohl náš náskok navýšit Martin Paštika, který z ostrého úhlu trefil jen tyč. Ve 34. min. domácí snížili na 1:2 po neodkopnutí míče a dorážce z nitra pokutového území. Vedení nám bohužel nevydrželo ani do poločasu, protože těsně před jeho konce zatáhl protihráče v pokutovém území Martin Hůlka a domácí zahrávali penaltu. Tu s přehledem proměnili – 2:2.
Druhý poločas byli aktivnější domácí. V 51. min. udržel nerozhodný výsledek svým zákrokem po střele z bezprostřední blízkosti Matěj Ehl. V 53. min. vystřelil Jarda Krunčík z 20 metrů jen doprostřed branky. V 66. min.  měl po velmi pěkné akci gól na hlavě Lukáš Pavel, ale ve velké šanci branku minul. V 76. min. při nás stála trocha štěstí, když střela soupeře zazvonila na naše břevno. V 80. min. pak postupovali 2 hráči Slatiny sami na naši branku, ale ani takový útok brankou neskončil. Zápas tedy dospěl do penalt. Ty rozhodla až šestá série. Za nás se trefili Jarda Krunčík, Mudy, Kuba Resl, Dan Rais a Martin Paštika, Lukáše Pavla vychytal gólman Slatiny. Matěj Ehl ale předvedl dva vydařené zákroky, a proto se bonusový bod vydal na cestu do Javornice.

Zpět