Slatina - Javornice B 2:4 (2:3)

18.09.2021 16:00

Střelci:
David Hošek, Martin Paštika, Pavel Chlachula, Roman Petřík

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Lukáš Pavel, Tomáš Plesl, Pavel Chlachula, Martin Hůlka – Daniel Rais, David Hošek, Josef Hanyk, Jakub Pavlovec – Martin Paštika, Pavel Severýn; střídající Roman Petřík, Štěpán Purm

Komentář k utkání:
Do derby se Slatinou vstoupili lépe domácí hráči, kteří se ve 14. min. ujali vedení 1:0. Vyrovnat se nám ale podařilo poměrně rychle, když pokutový kop po faulu na Josku Hanyka proměnil ve 22. min. David Hošek1:1. Bohužel tento stav nevydržel příliš dlouho. Slatina totiž ve 26. min. předvedla rychlou, přesnou a pohlednou kombinaci a znovu se dostala do vedení – 2:1. Vedení domácích trvalo jen 10 minut. Pak se totiž za zády obránců ve vápně ocitl Martin Paštika a chladnokrevnou střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Ani remízový výsledek však do poločasové přestávky domácí neudrželi. Pár minut po vyrovnávací brance získal pro náš tým vedení 2:3 svým gólem Pavel Chlachula.
Druhý poločas už takovou gólovou smršť nenabídl. Hrálo se převážně mezi vápny a tu a tam se na jedné či druhé straně objevila i střelecká příležitost. Gólmani i obrany ale pracovali spolehlivě. To však platilo jen do 68. min., kdy po přiťuknutí Štěpána Purma zvýšil Roman Petřík svým prvním gólem po obnovení fotbalové kariéry na 2:4. Zbytek zápasu si náš tým už dokázal pohlídat a z derby ze Slatinou tak odcházel jako vítěz.

Zpět