Vamberk B - Javornice B 3:2 (2:0)

21.05.2016 17:00

Střelci:

Martin Hůlka, Jakub Hovorka

Sestava:

Jiří Mucha – Zdeněk Matyáš, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Miroslav Kmec – Jiří Zářecký, Jakub Hovorka, Kamil Široký, Jakub Pavlovec, Martin Hůlka (78‘ Martin Kučera) – Lukáš Pavel (69‘ Libor Filip)

Komentář k utkání:

První poločas začal za velkého vedra úsporným fotbalem z obou stran. Domácí nás však po chvíli zavřeli a již v 7. min. po jejich střele zvonila naše tyč. V 10. min. přišel první gól, kdy lehká střela z levé strany přeskočila nohu našeho brankáře – 1:0. V 19. min. se domácí dostali do další gólové šance. Jejich útočník se před naším brankářem dostal k míči a střelou pod břevno vsítil další gól – 2:0. Až poté jsme se konečně dostali k první střele na domácí branku i my. Jejím autorem byl Jirka Valtr, ale jeho hlavička skončila vedle.
Druhý poločas začal opět stejně a v 53. min. vyhazoval náš brankář míč. Nevydařeným výhozem bohužel přihrál přímo domácímu hráči, který míč pohotově vrátil do branky – 3:0. Domácí ukolébaní rozdílem tří branek ve své aktivitě polevili a otěže zápasu jsme přebrali my. V 64. min. se přes tři protihráče obratně prokličkoval Martin Hůlka a následnou střelou snížil na 3:1. Ihned z dalšího protiútoku v 66. min. nás na dostřel jediné branky přiblížil svým gólem Kuba Hovorka3:2.  V poslední půlhodině jsme měli pár šancí na vyrovnání, ale Kuba Pavlovec, Libor Filip ani Martin Kučera své šance neproměnili. Naše snaha o vyrovnání vyšla naprázdno a rezervě Vamberka jsme podlehli těsně 3:2.

Zpět