Velichovky - Javornice A 4:1 (2:1)

26.03.2023 15:00

Střelci:
Martin Šrefl

Sestava:
Lukáš Kasper – Daniel Suk, Pavel Kasper, Jan Kráčmer, Stanislav Koutský – Martin Plíhal (70‘ Filip Dvořák), Jakub Hovorka, Pavel Drašnar (87‘ Josef Hanyk), Martin Šrefl (70‘ Ondřej Nosek) – Josef Kovaříček (79‘ Tomáš Plesl), Adam Krejčí (87‘ Lukáš Harbich)

Komentář k utkání:
Zápas proti Velichovkám nezačal nejlépe pro Pavla Kaspera, který po srážce hlavami musel na chvíli opustit hřišti, ale naštěstí se po chvíli vrátil na svou pozici. V 5. min. se do rychlého protiútoku vydali Adam Krejčí s Pepou Kovaříčkem, jenže Pepova přihrávka byla bohužel příliš dlouhá. V 7. min. hlavičkoval osamocený domácí hráč po rohovém kopu naštěstí jen vedle branky. V 10. min. Adam Krejčí zamotal hlavu obraně soupeře, ale střelu bodlem gólman nadvakrát zpacifikoval. Chvíli poté Dan Suk malou domů málem namazal soupeře, ale Lukáš Kasper byl u míče včas. V 16. min. jsme ve vedení proměnili náš první rohový kop, když mezi hráči ve vápně vyplul osamocen Martin Šrefl, který tvrdou hlavičkou překonal domácího brankáře – 0:1. Ve 20. min. předvedli domácí vydařenou útočnou akci, kterou zakončili střelou nad branku. Ve 22. min. zkusil své střelecké štěstí z 25 metrů Kuba Hovorka. Ve 26. min. se po několika nešťastných odrazech ve vápně dostal míč k domácímu hráči, který se štěstím vyrovnal na 1:1. Ve 28. min. se po kombinaci před vápnem odhodlal ke střele levačkou Kuba Hovorka, jenže branku netrefil. Ve 32. min. jsme sice ubránili rohový kop, ale za střelou z 25 metrů se Lukáš Kasper jen ohlédl – 2:1. Ve 34. min. vyboxoval brankář Velichovek dlouhý aut jen do zad Pavla Drašnara. Ve 36. min. se domácí hráč prosmýkl za naši obranu a další hráč na zadní tyči neskóroval do prázdné branky jen díky vlastní nešikovnosti. Lukáš Kasper tak stihl doběhnout do branky a míč na čáře včas zastavil. Ve 39. min. hlavičkoval domácí hráč po dlouhém centru jen do boční sítě. Už v nastavení prvního poločasu vyboxoval Lukáš Kasper nepříjemný centr do vápna a následně zkrotil i tečovanou střelu.
Druhý poločas začal nevýraznými pološancemi na obou stranách. K důležitějšímu zákroku donutili domácí Lukáše Kaspera po rohovém kopu a chvíli poté domácí hráč nedosáhl na přihrávku za obranu. V 54. min. Adam Krejčí vysunul Pepu Kovaříčka dlouhým autem, ale Pepa při zakončení neměl úplně přehled o tom, kde je branka soupeře. V 57. min. Adam Krejčí bohužel po průniku do vápna nedokázal přihrát svým nabíhajícím spoluhráčům. V další minutě sebral centr ze strany brankář Velichovek a o chvíli později předvedl parádní zákrok proti hlavičce Pepy Kovaříčka. Z následného rohu měl vyrovnání na noze Martin Šrefl, jenže branku k naší smůle netrefil. V 63. min. přišel po nevydařeném autu Dana Suka rychlý protiútok soupeře a po zakončení do prázdné branky vedli domácí 3:1. V 67. min. se Velichovky dostali jednoduše do vedení 4:1, když po přihrávce ze strany zakončoval domácí hráč do odkryté branky. V 80. min. si Kuba Hovorka svým náběhem řekl o míč za obranu, ale jeho těžký lob přes brankáře skončil vedle. V 89. min. vyhrál Lukáš Harbich hlavičkový souboj pro Dana Suka. Ten si bohužel nepohlídal ofsajd, ale i tak nezamířil přesně. A protože domácí ze své poslední standardní situace už nic nevymysleli, skončil zápas vítězstvím Velichovek 4:1.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „“

Zpět