Voděrady B - Javornice B 1:2 (1:1)

26.04.2014 14:30

Střelci:
Petr Jirsa, Tomáš Krunčík

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Marek Ešpandr (70‘ Lukáš Ešpandr), Zdeněk Matyáš - Jaroslav Motl, Tomáš Krunčík, Lukáš Pavel (60‘ Pavel Chlachula), Martin Hůlka - Martin Paštika (75‘ Martin Kučera), Petr Jirsa

Komentář k utkání:
Utkání ve Voděradech začalo hřměním na obloze, ale i burácením našich fanoušků, kteří se přijeli podívat na toto utkání i na následující zápas našeho A-týmu. V úvodních minutách jsme se chopili iniciativy, která vyústila šancí Martina Hůlky z 5. minuty. Jeho střela zamířila ale jen vedle branky. Dále jsme obléhali domácí branku. Po čtvrthodině hry se neprosadil ani Martin Paštika, který nevyužil situace, kdy byl sám před brankářem. Domácí se začali herně trochu zvedat a ve 30. min. se jim podařilo dostat do vedení po přetaženém rohu a přesné hlavičce pod břevno - 1:0. Naši hráči dokázali na vedení domácích rychle zareagovat. Střela Tomáše Krunčíka ze 35. min. orazítkovala jen tyč, ale dobíhající Petr Jirsa už míč do branky uklidil a vyrovnal na 1:1.
Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Závar před naší brankou ze 49. min. vyřešil důležitým zákrokem až Jirka Mucha. Mnoho dalších šancí se ve druhé části utkání neobjevovalo. Čas plynul minutu za minutou a případný penaltový rozstřel se kvapem blížil. Ten ale odmítl Tomáš Krunčík, který se v 83. min. zmocnil míče a krásnou střelou do růžku domácí branky vstřelil náš druhý gól - 1:2. Voděrady se už na žádnou odpověď nezmohly a odešly ze hřiště poraženy. 

Zpět