Čermná - Javornice B 1:0 (1:0)

08.09.2018 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří MuchaLubomír Plesl, Tomáš Plesl, Lukáš Harbich, Josef Hanyk (50‘ Jaroslav Janeček) – Jaroslav Petr, Martin Plíhal (58‘ Martin Paštika), Josef Hubek (57‘ Lukáš Pavel, Jiří Zářecký – Ondřej Nosek (46‘ Jaroslav Nosek), Tomáš Plašil (75‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Utkání začalo na hrbolatém a spáleném hřišti v Čermné vzájemným oťukáváním. Předváděná hra byla spíš parodií na fotbal, míče po hřišti skákaly, ale na domácích bylo vidět, že jsou s tímto sžití o něco lépe. Již v 15. min. se domácí útočník dostal za naši obranu. Následný sprinterský souboj vyřešil náš brankář jen faulem ve hřišti. V 17. min. domácí vychytal Jirka Mucha, ale jinak hra spíš uspávala a byla bez šancí. Poprvé jsme se ke střele dostali zásluhou Martina Plíhala, který však přesně nemířil. Ve 44. min. se domácí dostali do našeho pokutového území, kde byl před naší brankou hráč soupeře faulován. Výhodu pokutového kopu Čermná využila a ujala se vedení 1:0.
Druhý poločas měl obdobný průběh jako ten první. V 57. min. zabránil domácím ve vstřelení další branky svým zákrokem Jirka Mucha. Na branku domácích jsme ve druhém poločasu vystřelili opět až v 68. min., ale ani Jarda Petr branku netrefil. V 80. min. nasměroval svou střelu vedle branky i Lukáš Pavel. Mezi tři tyče nemířili přesně už ani domácí, a tak bídný zápas skončil jejich hubeným vítězstvím 1:0.

Zpět