Čermná - Javornice B 3:1 (1:0)

25.05.2019 17:00

Střelci:
Petr Hubek

Sestava:
Jaroslav Motl – Lukáš Ešpandr (33‘ Jiří Zářecký), Jiří Valtr, Martin Hůlka, Josef Hubek – Jakub Pavlovec, Jaroslav Janeček, Filip Dvořák, Ondřej Nosek – Martin Paštika, Petr Hubek

Komentář k utkání:
Utkání začalo náporem domácích, kdy v 8.min. dvakrát vyrážel jejich střely Jarda Motl. V 10. min. vystřelil na branku hostí Filip Dvořák. Ve 12. min. Jarda Motl opět vyrážel střelu domácích. V 17.min. při odkopu Joska Hubek „vykopl krtka“. Míče se následně zmocnil domácí útočník, který vstřelil první gól zápasu – 1:0. Hned z výkopu se do šance dostal Kuba Pavlovec, ale bohužel trefil jen brankáře. Ve 24. min. domácí kopali přímý kop, který Jarda Motl kryl. Ihned z protiútoku Kuba Pavlovec svou střelou opět jen našel domácího brankáře.
Druhý poločas začal lépe pro nás. V 60. min. se probil do velkého vápna Martin Hůlka, který přihrál Petrovi Hubkovi, jenž si nadvakrát poradil s domácím brankářem - 1:1. V 67. min. se před domácího brankáře dostal Martin Paštika, ale svého spoluhráče nenapodobil, protože gólmana Čermné ani nadvakrát nepřekonal. V posledních 20 minutách jsme domácím bohužel nabídli několik velkých příležitostí, které v 72. a 82. min. dokázali proměnit. Čermná si tak připsala vítězství 3:1.

Zpět