České Meziříčí B - Javornice B 7:0 (4:0)

08.10.2017 16:00

Střelci:
-

Sestava:
Jaroslav Motl – Martin Hůlka, Lubomír Plesl, Tomáš Plesl, Lukáš Ešpandr (55‘ Filip Dvořák) – Martin Plíhal, Kamil Široký, Jiří Zářecký, Jakub Pavlovec – Jaroslav Petr, Martin Paštika (69‘ Ondřej Nosek)

Komentář k utkání:
Za neustálého pršení nás domácí od úvodu zavřeli na naší polovině a ve 2. a 7. min. měli první šance. Úniky soupeře ale svým včasným vyběhnutím překazil Jarda Motl. V 10. min. přišla první šance z naší strany, když těsně vedle branky hlavičkoval Kamil Široký. Poté se dostali do akce znovu domácí a roztočili brankový kolotoč. V 16. min. přihrál útočící hráč pod sebe na nejstaršího hráče na hřišti, který střelou k tyči poprvé rozvlnil naši síť - 1:0. Ve 27. min. se Jardovi Motlovi nepovedl odkop od branky a namazal tím protihráči, který si s nabídnutou šancí dokázal poradit – 2:0. Po půlhodině hry vyrazil Jarda Motl pěknou střelu domácích, ale ve 35. min. už Meziříčí vyšachovalo naši obranu a zvýšilo na 3:0. Ihned po našem výkopu jsme domácím nabídli další šanci, kterou zužitkovali na gól na 4:0.
Do druhého poločasu se počasí zlepšilo, ale o našem výkonu se to úplně říct nedalo. Ve 47. min. zvýšilo Meziříčí na 5:0, když do naší branky prošla skrz nohy Luboše Plesla jejich střela. V 53. min. vyšachovali domácí naši obranu a střelou do prázdné branky zvýšili na 6:0. V 77. min. stáhl Martin Hůlka v pokutovém území hráče soupeře, ale střela z penaltového puntíku naši branku přeletěla. Čestný gól mohl vstřelit v 84. min. Kuba Pavlovec, jenže jeho střela zamířila těsně vedle. V poslední minutě domácí vstřelili branku na 7:0 a uzavřeli gólový účet utkání.

Zpět