Domašín - Javornice B 3:1 (2:0)

10.09.2011 17:00

Rozhodčí: Knapek J.                   Diváků: 65

Střelci:
Tomáš Plašil

Sestava:
Lukáš Kasper – Pavel Chlachula (65‘ Marek Ešpandr), Tomáš Plíhal, Lubomír Šípek, Miroslav Kmec – Petr Jirsa, Libor Filip, Martin Kučera, Jan Podzemný – Pavel Severýn (20‘ Tomáš Plašil), Michal Plašil (79‘ Karel Štěpánek)

Komentář k utkání:
Na hřišti v Domašíně jsme v prvním poločase začali hrát do kopce. Zpočátku jsme měli i herní převahu, když v 10. min. Honza Podzemný a v 15. min. Michal Plašil pěkně vystřelili na bránu, ale domácí brankář byl vždy připraven. Další naše střely šly už vedle branky. V 17. min. však Martin Kučera udělal chybu ve středu hřiště, domácí se dostali rychle do našeho velkého vápna, kde byla nastřelena ruka vracejícího se Martina Kučery. Za tu nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop. I když si Lukáš Kasper na míč sáhnul, brance nezabránil – 1:0.  Ve 20. min. měl na svých kopačkách vyrovnání Petr Jirsa, který šel sám na brankáře, ale pokus o přehození gólmana mu nevyšel a míč přistál v brankářově náruči. Poté již měli více ze hry domácí, kteří na svém hřišti umějí hrát a dostávali se před naši branku nakopávanými centry. Ve 35. min. rozvlnili znovu síť v brance Lukáše Kaspera, ale gól jim nebyl pro ofsajd uznán. Za minutu na to pak domácí nastřelili naše břevno. V samém závěru prvního poločasu vyrazil náš brankář míč nešťastně jen do zad Kučery a domácí hráč uklidil odražený balón do prázdné branky – 2:0.
Druhý poločas začal pokračujícím náporem Domašína a v 52. min. střelou pod břevno z hranice velkého vápna vstřelili domácí třetí branku – 3:0. Poté začalo hrát znovu i naše mužstvo. Možná to bylo i tím, že druhou část utkání hráli z kopce. Přihrávky, centry a střely našich hráčů byly ale ve většině případů nepřesné. V 65. min. musel po zranění kotníku odstoupit Pavel Chlachula. V dalších minutách se do šance dostal Honza Podzemný, který byl ve vápně sražen. Penalta byla odpískaná tedy i v náš prospěch, ale nakonec z ní sešlo, protože celé situaci předcházel ofsajd. V 85. min. se z dorážky a ofsajdové pozice prosadil Tomáš Plašil, ale tentokrát praporek pomezního nad hlavu nevylétl a my si tak připsali alespoň čestný úspěch – 3:1. Protože se v posledních minutách nic důležitého nestalo, tak tímto výsledkem zápas i skončil.
 

Zpět