Domašín - Javornice B 3:5 (2:2)

02.04.2017 16:00

Střelci:
Pavel Chlachula 2, Jaroslav Petr, Lukáš Pavel, Kamil Široký

Sestava:
Jiří Zářecký – Jiří Valtr, Lubomír Plesl, Jaroslav Nosek (49‘ Jakub Pavlovec) – Lukáš Pavel (62‘ Marek Ešpandr), Kamil Široký, Tomáš Plesl, Martin Hůlka – Martin Paštika (46‘ Lukáš Ešpandr), Jaroslav Petr (55‘ Pavel Chlachula)

Komentář k utkání:
Jarní část sezóny jsme zahájili na umělé trávě v Dobrušce utkáním s Domašínem. Hned v úvodních minutách zápasu se domácí ujali vedení po kiksu naší obrany, když jejich hráč střelou pod břevno překonal v brance zaskakujícího Jirku Zářeckého – 1:0. Domašín dále útočil, ale naši hráči se na hřišti postupně rozkoukávali a hra se vyrovnávala. V 16. min. přišla po úniku Tomáše Plesla přihrávka před branku, kterou s pomocí své zadní části těla a tyče nasměroval do branky Jarda Petr1:1. O 2 minuty později olízl míč břevno domácí svatyně po přímém kopu Kamila Širokého. Po půlhodině hry zaútočil po křídle Jarda Nosek. Jeho přihrávka přes celé vápno našla u druhé tyče Lukáše Pavla, který střelou do odkryté branky dostal náš tým do vedení – 1:2. Krátce poté střílel jen do domácího brankáře Tomáš Plesl. Domašín však stihl za pár minut vyrovnat, když jejich útočník obešel tři naše hráče a překonal i Jirku Zářeckého – 2:2.
Druhý poločas jsme zahájili opět neslavně a hned ve 47. min. odpískal hlavní rozhodčí po pádu domácího hráče v pokutovém území penaltu. Tu domácí proměnili a ujali se vedení 3:2. Otěže utkání jsme po inkasované brance vzali do své ruky a v 60. min. propasíroval Pavel Chlachula míč do branky i přes hráče a brankáře – 3:3. V 64. min. se vyznamenal Jirka Zářecký, který vyrazil takřka jistý gól. V 67. min. se gólově po samostatné akci prosadil Kamil Široký a dostal náš tým opět do vedení – 3:4. V 69. min. mohl soupeře zlomit Martin Hůlka, ale v podobné šanci, jako byl předtím Kamil Široký, neuspěl. V 77. min. nás opět zachránil Jirka Zářecký, který nohou dvakrát po sobě vyrazil soupeřovu střelu na branku. O 10 minut později pálil na druhé straně jen do brankáře Kamil Široký, ale v předposlední minutě zápasu se podruhé prosadil Pavel Chlachula, když jeho ne zrovna vydařená střela skončila v brance – 3:5. Tím pečetil naše vítězství a sám si dal pěkný dodatečný dárek k narození Pavla Chlachuly juniora, k čemuž mu samozřejmě gratulujeme!!!

Zpět