Domašín - Javornice B 6:0 (2:0)

13.04.2019 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Ondřej Nosek – Lukáš Harbich, Jiří Valtr (57‘ Martin Paštika), Josef Hanyk, Lukáš Ešpandr (65‘ Jaroslav Janeček) – Martin Hůlka, Kamil Široký, Tomáš Plesl, Jakub Pavlovec – Petr Hubek (85‘ Jiří Zářecký), Michal Plašil (46‘ Jaroslav Petr)

Komentář k utkání:
Utkání začalo za silného větru a na nerovném terénu, který našim hráčům dělal největší problém. Během prvních 10 minut vystřelil na domácí branku čtyřikrát Kamil Široký, ale vždy branku minul. Domácí se na naši půlku dostali poprvé v 15. min. a hned vsítili gól, když míč dostrkali proti větru do naší branky – 1:0. Poté se hrálo jen uprostřed hřiště, a to až do 30. min., kdy Michala Plašila strhl velkém vápně obránce na zem. K penaltě se postavil sám Michal Plašil, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil. Ve 31. a 35. min. zachránil naši branku svými zákroky Ondra Nosek, ale ve 44. min. domácí vyšachovali naši obranu a přidali svůj druhý gól – 2:0.
Druhý poločas jsme hráli proti větru a do kopce. Již v 50. min. byla přihrávka na našeho brankáře příliš pomalá a jeho střet s domácím útočníkem vyhodnotil hlavní rozhodčí penaltově. Penaltu domácí proměnili – 3:0. Další gól domácích padl v 55. min. po zmatcích naší obrana, která přihrála volnému protihráči na gól – 4:0. Poté se utkání vyrovnalo, ale v 77. min. domácí po rychlém protiútoku vstřelil gól na 5:0. V 80. min. nevyšel naší obraně ofsajd systém a míč se v naší sítí třepotal následně pošesté – 6:0

Zpět