Doudleby B - Javornice B 0:3 (0:1)

27.05.2018 17:00

Střelci:
Daniel Suk 2, Jakub Hovorka

Sestava:
Jaroslav Motl – Martin Hůlka, Jiří Zářecký, Lukáš Harbich (67‘ Jaroslav Petr), Tomáš Plesl (46‘ Pavel Chlachula) – Daniel Suk, Kamil Široký, Filip Dvořák (53‘ Jakub Pavlovec), Jakub Hovorka (80‘ Martin Kučera) – Martin Plíhal, Jan Bárta (77‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
V posílené sestavě jsme začali první poločas tlakem na domácí branku. Hra se odehrávala většinou na domácí půlce, ale k první střele se odhodlal až v 15. min. Dan Suk, který střílel vedle. V 16. min. zakončoval Dan Suk tentokrát hlavou, ale namířil ji jen do brankáře. Na brankáři ztroskotala i střela Kamila Širokého z 31. minuty. Mezitím Jarda Motl včasným vyběhnutím zhatil jedinou šanci domácích. Ve 41. min. neprostřelil gólmana Doudleb Honza Bárta. Úspěšnější byl však ve 43. min. Kuba Hovorka, jehož utajená střela z 25 metrů skončila v levém spodním rohu domácí branky – 0:1.
Druhý poločas začal opět naším tlakem, který vyvrcholil v 57. min. sólem Dana Suka. Ten utekl všem a po kličce brankáři a vstřelil do prázdné branky gól na 0:2. V 66. min. přidal Dan Suk střelou z velkého vápna branku na 0:3. V 68. min. proti domácímu útočníkovi dobře vyběhl Jarda Motl, a nenechal tak soupeře utkání zdramatizovat. Dále jsme již stříleli v podstatě již jen my, ale Dan Suk ani Jarda Petr již do černého nezamířili. I tak se podařilo v Doudlebách vyhrát 0:3. 

Zpět