Javornice A - České Meziříčí 2:4 (1:3)

31.08.2019 17:00

Střelci:

Jakub Nosek, Josef Kovaříček

Sestava:

Stanislav Hynek - Jakub Resl, Pavel Kasper, Michal Štěpánek (83' Lukáš Kasper), Daniel Suk (60' Pavel Chlachula - Jakub Hovorka, Jan Kráčmer, Jakub Nosek, Jakub Kráčmer - Josef Kovaříček, Adam Krejčí

Komentář k utkání:

V úvodu zápasu bylo rušno u naší branky, když Pavel Kasper uklidil prudkou přihrávku mířící před branku na roh. Po něm zakončoval střelou vedle nikým neobsazený hostující hráč. Ve 3. min. Standa Hynek jen vyrazil překvapivou střelu Českého Meziříčí, ale k dorážce se hosté kvůli ofsajdu nedostali. V 8. min. dostal Adam Krejčí míč mezi trojici hráčů soupeře. Se dvěma si poradit dokázal, ale ten třetí ho o míč přeci jen připravil. V 10. min. přenesl Kuba Kráčmer míč z levé strany na pravou ke Kubovi Hovorkovi. Ten si míč zpracoval a z úhlu vystřelil na branku hostů. Gólman Českého Meziříčí jeho ránu vyrazil jen ke Kubovi Noskovi, který střelou mezi nohama bránících hráčů propasíroval míč do sítě - 1:0. Ve 14. min. si Adam Krejčí nepohlídal ofsajdovou linii po pěkném míči od Dana Suka. Po akci na druhé straně hřiště bylo vzápětí vyrovnáno. Centr za naši obranu propadl až na zadní tyč, kde ho bez problémů do sítě uklidil dobíhající hráč - 1:1. V 16. min. Pepa Kovaříček prodloužil hlavou standardní situaci ke Kubovi Hovorkovi, který však střelou přes brankáře zamířil vedle. V další minutě zakombinoval na levé straně Kuba Nosek s Kubou Kráčmerem, ale bránící hráči míč před nabíhajícím Adamem Krejčím odkopli. Chvíli poté hlavičkoval hostující hráč po standardní situaci na vlastní branku, jenže bohužel pro nás zařízení o kousek minul. Ve 20. min. se Adam Krejčí dokázal na lajně uvolnit přes 2 hráče, ale jeho centr před branku byl až moc přetažený. Na druhé straně pak hosté vypálili slabou střelu ze 30 metrů. Ve 22. min. podběhl gólman soupeře autové vhazování, jenže jeho nepodařené vyběhnutí jsme nedokázali potrestat. O 2 minuty později se hráči Českého Meziříčí dostali do brejkové situace, kterou i dobře vyřešili, ale střílející hráč trefil míčem probíhajícího spoluhráče. Další šanci měli hosté po rohovém kopu, kdy jsme zakončujícího hráče nechali opět trestuhodně neobsazeného. Varování jsme si k srdci moc nevzali, protože po dalším rohu přišel centr za obranu, ofsajdová past sklapla naprázdno a osamocený hráč Českého Meziřičí poslal
hlavou míč do naší branky - 1:2. Ve 33. min. Adam Krejčí rozehrál aut, ale jeho centr obrana zblokovala. Ve 35. min. skončil přímý kop Honzy Kráčmera na břevně branky hostů a dorážka Kuby Kráčmera zamířila vedle. O 2 minuty později Pavel Kasper nedokázal vystřelit a rodicí se brejk zastavil svým pohotovým návratem Kuba Resl. Chvíli poté jsme soupeře na chvíli uvěznili v pokutovém území, ale nedokázali jsme vystřelil. Ve 40. min. zahrozili hosté znovu po standardní situaci, když jejich neobsazený hráč hlavičkoval vedle naší tyče. Ve 41. min. vyběhl Standa Hynek proti míči mimo pokutové území, jenže balón bohužel minul. Dobíhající útočník soupeře měl tak pozici velmi snadnou a dovedl míč do prázdné branky - 1:3. Před poločasem mohl snížit náskok hostů Adam Krejčí, který po centru ze strany hlavičkoval nad. Protože jsme ve 44. min. nevyužili ani další standardní situaci, šly do kabin s dvoubrankovým vedením hosté.

Na začátku druhého poločasu dostal Adam Krejčí míč před branku, ale nedokázal se obtočit kolem bránícího hráč. Následný rychlý protiútok soupeře zastavil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem ve své ruce. V 51. min. si Dan Suk seběhl do lajny pro míč. Jeho centr hosté odvrátili na roh. Po centru od rohového praporku propadl míč ke Kubovi Noskovi, který branku netrefil. V 56. min. nacentroval před branku soupeře Kuba Hovorka. Tam se do míče opřel Kuba Nosek, ale trefil jen hlavu bránícího hráče a dorážka Adama Krejčího doputovala vedle branky. V 58. min. zazmatkovali hosté při standardní situaci, čehož využil Pepa Kovaříček, který zblízka snížil na 2:3. Ze snížení jsme se neradovali příliš dlouho. V další minutě byl po výkopu brankáře útočící hráč dříve než náš gólman a nasměroval míč do naší branky. Před brankovou čarou ho naštěstí stihl zastavit Michal Štěpánek, jenže to bylo nakonec k ničemu. Standa Hynek totiž zakončujícího hráče ve snaze zabránit zakončení fauloval a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten hosté proměnili a utekli opět na rozdíl dvou branek - 2:4. V 61. min. mířil nenápadný vysoký nákop do naší branku, ale Standa Hynek ho vyboxoval nad. V 68. min. měl na hlavě snížení Kuba Kráčmer, jehož hlavička po rohovém kopu branku těsně minula. V 75. min. chtěl rozvířit vody před brankou soupeře Adam Krejčí, ale míč pokaždé skončil v rukavicích brankáře Českého Meziříčí. V další minutě našel Honza Kráčmer lehkým obloučkem za obranu Pepu Kovaříčka, který z těžké situace vytěžil jen rohový kop. Po něm vystřelil slabě na soupeřovu branku Michal Štěpánek. V 79. min. zakončovali po přihrávce ze strany hosté, ale střela branku minula. V 84. min. střílel po rohovém kopu přes hlavu Pavel Chlachula, který zařízení přestřelil. V 86. min. skončila vedle branky i tečovaná hlavička Pavla Kaspera. Po dalším rohu měl gól na noze Adam Krejčí, když mu u kopačky přistál nečekaně míč, ale i jeho ránu ztečovali hosté mimo branku. V závěru zápasu si už České Meziříčí výsledek pohlídalo a odvezlo si z našeho hřiště všechny body.

Trenér k utkání:

Tomáš Krunčík: "Hosté dnes byli lepší, efektivnější a naprosto zaslouženě zvítězili. Porazili nás úplně jednoduchým fotbalem, na který jsme nedokázal reagovat a naopak jsme je svými chybami v jejich snažení plně podpořili. Dnešní individuální výkony i ten týmový, byly jen zlomkem toho, co umíme a čeho jsme schopní. Soupeři gratuluji ke skvěle zvládnutému utkání ve venkovním prostředí."


Zpět