Javornice B - Čermná 5:0 (2:0)

04.06.2017 10:00

Střelci:
Miroslav Filip 3, Daniel Suk, Martin Paštika

Sestava:
Jiří Zářecký – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr, Tomáš Plesl – Lukáš Pavel (24‘ Jakub Pavlovec, 75‘ Martin Kučera), Kamil Široký, Martin Hůlka, Daniel Suk – Jaroslav Petr (36‘ Miroslav Filip), Martin Paštika

Komentář k utkání:
První poločas začal naším náporem a již v 6. min. střílel vedle branky Lukáš Pavel. V 8. min. unikl obraně hostů Dan Suk, který přihrál před branku Martinovi Paštikovi. Ten se s přispěním teče bránícího hráče prosadil – 1:0. Ve 14. min. pláchl hostům opět Dan Suk. Tentokrát zakončoval sám, ale pouze vedle branky. Ve 25. min. střílel pěkně těsně nad soupeřovu branku Kamil Široký. Hosté se do první šance dostali až ve 35. min., když vypálili vedle branky. Ve 44. min. střílel dvakrát po sobě Míra Filip. První střelu mu vykopl obránce, podruhé už mířil vedle branky. Přesto se Míra Filip branky v prvním poločase ještě dočkal, když se prosadil v poslední minutě po přihrávce Kamila Širokého – 2:0.
Druhý poločas byl odleskem toho prvního. V 50. min. se po dalším úniku neprosadil Dan Suk, když vystřelil vedle tyče. V 51. min. zívala na Kubu Pavlovce zcela odkrytá branka, ale šanci z malého vápna úplně zazdil. Po hodině hry se po kličkované probil k zakončení Míra Filip, ale vypálil jen do brankáře. Chuť si však Míra Filip spravil v 70. min., když pěknou střelou přidal svůj druhý gól – 3:0. Hattrick mohl Míra uzavřít o 2 minuty později, ale střelou přes hlavu orazítkoval jen břevno. V 77. min. proměnil Dan Suk konečně jednu ze svých šancí a zvýšil již na 4:0. Poslední gól sezóny 2016/17 pak v 84. min. přidal Míra Filip. Zápas tedy skončil naší jednoznačnou výhrou 5:0. Touto výhrou jsme potvrdili i celkově 3. místo v OP IV. třídy.

Zpět