Javornice B - Dobré 2:4 (0:3)

27.08.2017 10:00

Střelci:
Jakub Hovorka, Kamil Široký

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec (83‘ Jaroslav Janeček), Tomáš Plesl, Josef Hubek (55‘ Lukáš Pavel), Jakub Hovorka – Lukáš Harbich, Kamil Široký, Jiří Zářecký, Martin Plíhal (70‘ Jaroslav Petr) - Jakub Pavlovec (46‘ Miroslav Filip), Martin Hůlka (64‘ Jaroslav Nosek)

Komentář k utkání:
První poločas začal převahou hostů, kteří šli již v 5. min. do vedení, když proměnili přímý kop po sporně odpískané ruce. Jirka Mucha si na balón sice sáhl, ale ten přesto skončil v naší síti – 0:1. První střelu na branku hostů vyslal Kuba Hovorka, ale vypálil jen do brankáře. Poté v podstatě hrozili jen hosté rychlými útoky. Jejich střely šly však vedle nebo je pochytal Jirka Mucha. Ve 25. min. vystřelil do brankáře Kamil Široký a ve 26. min. střílel pro změnu vedle branky Kuba Pavlovec. Ve 32. min. se do sóla dostal Kuba Hovorka, ale míč poslal bohužel jen mimo prostor branky. Poté opět hosté převzali hru do svých rukou a ve 35. a ve 39. min. přidali dva góly po totožných sólo útocích – 0:3.
Druhý poločas pro nás začal dobře, kdy Míra Filip utekl po pravé straně, přihrál před branku Kubovi Hovorkovi, který snížil na 1:3. Ve 49. min. však bohužel opět skórovali hosté. Naše obrana nedůsledně kryla hráče, který skluzem přihrál před branku volnému spoluhráči. Pro toho již nebyl problém skórovat – 1:4. Ve druhém poločase se hra celkem vyrovnala. V 55. min. střílel znovu jen vedle branky Kuba Hovorka. Úspěšnější byl v 60. min. Kamil Široký, který upravil stav utkání na 2:4. Měli jsme i další šance na korekci výsledku, ale v 70. min. pálil nad branku Kamil Široký. V 72. a 74. min. se neprosadil ani střídající Jarda Petr, který v dobrý šancích nezamířil přesně. V prvním domácím zápase jsme tak soupeři z Dobrého podlehli 2:4.

Zpět