Javornice B - Domašín 5:0 (1:0)

02.06.2019 10:00

Střelci:
Lubomír Plesl 2, Jakub Pavlovec 2, Josef Hubek

Sestava:
Jaroslav Janeček – Josef Hubek, Jiří Valtr, Filip Dvořák, Lubomír Plesl – Jaroslav Petr, Martin Hůlka, Ondřej Nosek, Jakub Pavlovec – Martin Paštika (80‘ Martin Kučera), Jiří Mucha (55‘ Petr Hubek)

Komentář k utkání:
V zaplátované sestavě jsme za dost velkého horka začali první poločas utkání. Začali jsme opatrně, ale hosté také nehráli příliš aktivně. K první střele se dostal v 19. min. Jirka Mucha, který mířil těsně vedle. Ve 25. min. vystřelil Kuba Pavlovec jen do brankáře, a to samé se povedlo Martinovi Paštikovi v 35. min. Ve 36. min. kopl Martin Paštika roh tak, že se míč odrazil od tyče, dostal se k Joskovi Hubkovi a ten obloučkem překonal hostujícího brankáře - 1:0. Jinak hosté vystřelili na naši branku dvakrát, ale rány vždy pokryl Jarda Janeček.
Druhý poločas pro nás začal dobře. Ve 48. min. kopal Martin Paštika opět roh. Brankář vyrazil míč jen k Lubošovi Pleslovi, který mu míč vrátil do sítě - 2:0. Poté se hra vyrovnala a další střela přišla až v 62. min., kdy Luboš Plesl překopl branku ze dvou metrů. V 74. min. se dostal Jarda Petr do brankoviště hostů, kde byl sražen. Nařízenou penaltu Luboš Plesl využil - 3:0. V 82. min. Petr Hubek vypálil jen nad branku, ale v 84. min zvýšil vydařenou střelou na 4:0 Kuba Pavlovec. V 88. min. se probil do velkého vápna hostů opět Jarda Petr, který byl zezadu sražen obráncem, za což byla nařízena další penalta. Tu proměnil Kuba Pavlovec, který tak uzavřel účet zápasu na 5:0.

Zpět