Javornice B - Kostelecká Lhota B 3:1 (0:0)

15.09.2019 10:00

Střelci:
Daniel Suk 2, Martin Hůlka

Sestava:
Lukáš Ešpandr - Josef Hubek, Miloš Valtera, Jiří Valtr, Lukáš Pavel - Filip Dvořák, Kamil Široký, Ondřej Nosek, Martin Hůlka - Martin Paštika, Daniel Rais; střídající: Josef Hanyk, Jaroslav Krunčík, Daniel Suk

Komentář k utkání:
První poločas začal oboustrannými útoky, které končily většinou bez zakončení před vápnem. Už po 15 minutách nám zůstal na střídačce pouze jediný hráč, protože pro zranění opustili hřiště Joska Hubek a Kamil Široký. Hosté si vytvořili mírnou převahu, ale jak v 19. min., tak ve 22. min. po standardní situaci nemířili přesně. Ve 26. min. zahrával přímý volný kop na druhé straně Jarda Krunčík, který taktéž zamířil vedle branky. Ve 28. min. musel Lukáš Ešpandr vyrazit tvrdou střelu Kostelecké Lhoty. Ve 40. min. po střele nad naši branku zakročit nemusel. Na přestávku jsme mohli odcházet nakonec spokojeněji než náš soupeř, jenže Dan Suk svou šanci neproměnil.
Druhý poločas začal v 50. min. střelou Martina Paštiky nad. Chvíli poté musel ze hřiště pro zranění odbelhat Jarda Krunčík a naše lavička se tím vyprázdnila. V 54. min. kopali hosté roh a jejich útočník hlavičkou přehodil našeho brankáře - 0:1. Naši hráči se nenechali zlomit a začali útočit. V 65. min. vystřelil Dan Suk pouze nad branku. Další střelu, která nenašla svůj cíl vyslal v 67. min. Filip Dvořák. V 70. min. unikl Dan Suk po levé straně a nacentroval před branku. Tam se v souboji s brankářem utkal Martin Hůlka, od kterého se míč nakonec odkutálel do branky - 1:1. Poté v 80. min. střílel Martin Paštika jen do brankáře. Lepší mušku prokázal v závěrečných minutách Dan Suk, který náš tým dostal v 88. min. do vedení 2:1. Než se hosté stihli nadechnout k závěrečnému náporu, uštědřil jim Dan Suk definitivní K.O. svou druhou brankou - 3:1. Po závěrečném hvizdu jsme se tak mohli radovat z vítězství. Toho se na hřišti dočkali také Miloš Valtera a Ondra Nosek, kteří dohrávali zápas kvůli šrámům ze soubojů se sebezapřením, protože už nebylo za koho vystřídat.
 

Zpět