Javornice B - Kostelecká Lhota B 5:0 (1:0)

02.09.2018 10:00

Střelci:
Miroslav Filip 3, Josef Hanyk, Martin Paštika

Sestava:
Lukáš Kasper – Lukáš Pavel (46‘ Lukáš Harbich), Lubomír Plesl, Miroslav Vidlička, Martin Hůlka (70‘ Ondřej Nosek) – Pavel Chlachula, Josef Hanyk, Filip Dvořák (46‘ Martin Plíhal), Tomáš Krunčík – Martin Paštika (55‘ Jakub Pavlovec), Michal Plašil (46‘ Miroslav Filip)

Komentář k utkání:
První poločas jsme začali na mokré trávě dobře a hosty jsme nepustili k míči, ani k naší brance. První střelu vyslal na branku hostů v 6. min. Tomáš Krunčík, ale jeho střela šla nad. Stejně tak skončila v 8. min. střela Josky Hanyka. V 11. min. vystřelil Tomáš Krunčík jen do brankáře. V 16. min vystřelil z velké dálky Pepa Hanyk, ale míč se odrazil od břevna. V 19. min. se do sóla dostal Michal Plašil, obešel hostujícího brankáře, ale poté vystřelil vedle branky. V další minutě se hosté z výkopu poprvé dostali k naší brance a jejich střelu vykopával z naší branky Lukáš Pavel. Ve 25. min. střílel Pepa Hanyk vedle. Ve 33.min. se Pepa Hanyk už do střelecké listiny zapsal, když proměnil pokutový kop po faulu na Martina Paštiku – 1:0.
Do druhého poločasu jsme vyměnili hned trojici hráčů. I díky tomu jsme rovněž druhou část zápasu začali naším tlakem. Ve 48. min. Pavel Chlachula brankáře nepřekonal. Ve 49. min. se však levačkou z přímého kopu trefil pod břevno Martin Paštika2:0. Při naší další útočné akci o pár desítek vteřin později se dostal před hostujícího brankáře opět Martin Paštika, ale tentokrát střílel jen do něj. V 52. min. se po přihrávce Martina Paštiky poprvé prosadil Míra Filip3:0. V 54. min. využil Míra Filip podklouznutí hostujícího brankáře při odkopu a do prázdné branky přidal svůj druhý gól – 4:0. V 65. min. se do šance dostal Martin Plíhal, který brankáře nepřekonal. V 73. min. završil Míra Filip ani ne po 20 minutách svého pobytu na hřišti svůj hattrick – 5:0. Míra Filip mohl své střelecké konto ještě několikrát rozšířit, ale ani jednu ze svých tří šancí v rozmezí 76. až 79. min. neproměnil. Deset minut před koncem zápasu vystřelil jen vedle branky Joska Hanyk. Protože v 84. min. Míra Filip trefil jen hostujícího brankáře, skončil zápas „pouze“ rozdílem pěti branek. 

Zpět