Javornice B - Kostelecká Lhota B 5:0 (0:0)

09.10.2016 10:00

Střelci:
Miroslav Filip 3, Jaroslav Petr, Jakub Pavlovec

Sestava:
Jiří Mucha – Lubomír Plesl, Tomáš Plesl, Jiří Valtr, Martin Plíhal (71‘ Jakub Pavlovec) – Jiří Zářecký (85‘ Martin Kučera), Pavel Chlachula (66‘ Miroslav Kmec), Kamil Široký, Lukáš Pavel – Marek Ešpandr (46‘ Miroslav Filip), Jaroslav Petr (76‘ Lukáš Ešpandr)

Komentář k utkání:
První poločas začal naším tlakem a hostující hráče jsme nepustili k naší brance. Již v 5. min. střílel Kamil Široký do hostujícího brankáře. V 16. min. zkoušel své štěstí Jirka Zářecký, ale vystřelil jen vedle branky. Obrana soupeře byla v neustálé pohotovosti a v 18. min. zaměstnal hostujícího brankáře opět Kamil Široký. Ve 28. min. ho pak napodobil Martin Plíhal. Hosté vystřelili na naši branku poprvé po půlhodině hry, ale Jirka Mucha chytil míč bezpečně do koše. I přes přetrvávající tlak jsme v prvním poločase ze své převahy nedokázali žádný gól vytěžit.
I ve druhém poločase jsme si udrželi herní převahu. Hned ve 47. min. se před hostujícím brankářem objevil Jirka Valtr, ale svou střelu namířil vedle. Pak už začal své představení čerstvý Míra Filip, který v 50. min. poslal přesnou přihrávkou do úniku Jardu Petra. Jarda si se svou šancí poradil a střelou podél vyběhnutého brankáře otevřel skóre zápasu – 1:0. O 5 minut později byl Míra Filip sražen ve vápně a nařízenou penaltu sám proměnil – 2:0. V 65. min. skončila těsně vedle branky nadějná střela Martina Plíhala. V další šanci pak Kamil Široký opět jen prověřil brankáře Kostelecké Lhoty. V 75. min. nevyužili hosté svou největší šanci ke vstřelení branky. Jejich první střelu Jirka Mucha vyrazil a dorážející hráč pouze orazítkoval břevno naší branky. Poté se ke slovu znovu dostal Míra Filip, který v 81. min. střelou přes hlavu zvýšil na 3:0. V 85. min. se Míra Filip proměnil opět v nahrávače, když svou přihrávkou vybídl ke gólu na 4:0 Kubu Pavlovce. Na konečných 5:0 upravil skóre zápasu svým třetím gólem Míra Filip, když překonal brankáře střelou z velkého vápna. Po nadějném výsledku z prvního poločasu si domů hosté nakonec odvezli „bůra“.

Zpět