Javornice B - Labuť RK 1:3 (1:2), dodatečně kontumováno 0:3

19.08.2018 10:00

Střelci:
Ondřej Nosek

Sestava:
Stanislav Hynek – Lukáš Pavel (60‘ Jaroslav Janeček), Lubomír Plesl, Josef Hanyk, Miroslav Vidlička (70‘ Martin Paštika) – Martin Hůlka, Kamil Široký (47‘ Jaroslav Nosek), Martin Plíhal, Jiří Zářecký (84‘ Martin Kučera) – Michal Plašil (30‘ Jakub Pavlovec), Ondřej Nosek (46‘ Miroslav Filip)

Komentář k utkání:
První poločas i celý zápas se hrál za úmorného vedra. První šanci měli v 5. min. hosté, kdy jejich tečovanou střelu chytil náš brankář. V 9. min. vystřelil na branku hostů Joska Hanyk, ale jen do brankáře. Ve 14. min. se uvolnil Michal Plašil, přihrál Ondrovi Noskovi, který se sám před brankářem hostů nemýlil a dal si první gól mezi muži – 1:0. Poté se hra vyrovnala a ve 24. min. hosté vyrovnali i skóre, když naše obrana nepokryla střelce z velkého vápna – 1:1. Ve 29. min. trefili hosté naši tyč a měli i nadále více ze hry. Ve 35. min. šel hostující útočník sám na našeho brankáře, ale střílel vedle. Ve 36. min. se již hosté do naší branky trefili – 1:2. Ve 41. min. pak přišla ještě jedna nebezpečná střela Labutě, která však mířila nad branku.
Druhý poločas začal naším tlakem, ale nováček v sestavě Míra Vidlička pálil dvakrát pouze do gólmana. Pro změnu nad branku vystřelil ve 49. min. Míra Filip. V 65. min. se po chybě naší obrany prosadili hosté potřetí – 1:3. O 10 minut později nám pak ještě pomohla tyč, na kterou míč vytěsnil svým zákrokem Standa Hynek. V prvním zápase sezóny jsme tak svému soupeři podlehli 1:3.

Zápas byl kvůli překročení počtu střídajících hráčů dodatečně kontumován.

 

Zpět