Javornice B - Lípa B 1:1 (0:1), pen. 1:3

28.04.2019 10:00

Střelci:
vlastní

Sestava:
Jaroslav Janeček – Lukáš Ešpandr, (46‘ Lukáš Harbich), Jiří Valtr, Lubomír Plesl, Martin Hůlka – Filip Dvořák (85‘ Lukáš Pavel), Miroslav Vidlička, Josef Hanyk, Jakub Pavlovec – Ondřej Nosek (46‘ Petr Hubek), Jaroslav Petr (70‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
První poločas začal opatrným oťukáváním z obou stran. V 7. min. hosté poprvé vystřelili, ale Jarda Janeček střelu chytil. Až v 16. min. poprvé vystřelil na branku hostů Jarda Petr, který hlavou mířil jen do brankáře. V 19. min. Jarda Janeček opět vyrazil střelu hostů. Ve 21. min. hosté kopali roh a naše nedůrazná obrana neodkopla míč. Ten se dostal k nekrytému útočníkovi hostí, který střelou pod břevno vsítil gól 0:1. Poté jsme začali o něco více útočit, jenže Kuba Pavlovec během 26. min. dvakrát vystřelil jen vedle branky hostů. Protože ho ve 35. min. napodobil Ondřej Nosek, odcházeli do kabin spokojenější hosté.
Druhý poločas začal v 50. min. střelou hostů, kterou Jarda Janeček dokázal vyrazit. Z protiútoku se k brance hostů probil Joska Hanyk, jehož přihrávku si hostující obránce srazil do vlastní sítě – 1:1. V 65. min. napálili hosté vydařenou střelou břevno naší branky. Protože se v 75. min. neujala ani standardní situace Martina Paštiky, skončil zápas nerozhodně 1:1.
Po remízovém utkání se kopaly penalty. Bohužel se nám vůbec nevydařily, neboť Pepa Hanyk a Lukáš Harbich branku přestřelili a Lukáš Pavel trefil pouze břevno. Protože jediným naším úspěšným střelcem byl Luboš Plesl, odvezli si hosté do Lípy bod navíc.

Zpět