Javornice B - Lípa B 2:1 (0:0)

16.10.2011 10:00

Rozhodčí: Knapek J., Moravec M., Záliš M.    Diváků: 40

Střelci:
Lukáš Ešpandr 2

Sestava:
Lukáš Kasper – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Lubomír Šípek, Tomáš Plíhal - Lukáš Harbich (46‘ Martin Hůlka), Jaroslav Motl (90‘ Jan Podzemný), Petr Jirsa, Lukáš Pavel – Karel Štěpánek (46‘ Lukáš Ešpandr), Michal Plašil (75‘ Jan Nosál)

Komentář k utkání:
Jak už bývá naším dobrým zvykem, prvních deset minut jsme hostům nepůjčili míč a zatlačili je na jejich polovinu. První desetiminutovku uzavřel svým sólem Karel Štěpánek, ale nedokázal ho přesně zakončit. Ve 13. min. vystrašil hostujícího brankáře střelou z 20 metrů Jarda Motl. Za další 3 minuty postupoval sám na brankáře Michal Plašil, ale dle svého zvyku z posledních zápasů branku přestřelil. Hra se poté vyrovnala a k zakončení se dostávali i hráči Lípy. Ani jejich snažení se však neprojevilo na změně skóre. Do konce poločasu se tak hrálo převážně mezi vápny bez vyložených šancí. Hosté z Lípy měli během posledních 5 minut prvního poločasu hned 3 možnosti k rozehrávce přímých kopů v nebezpečné blízkosti naší branky, ale k naší radosti nemířili ani v jednom případě přesně.
Prvního slova ve druhém poločase jsme se ujali znovu my. Rohový kop ze 49. min. se snesl na záda Petra Jirsy a tento netradiční způsob zakončení málem skončil brankou. Branku ale vstřelil hned v další minutě Lukáš Ešpandr, když dostal krásný pas přesně do nohy a střelou podél brankáře otevřel skóre – 1:0. Lípa se z obdržené branky rychle oklepala a začala dotírat na naši branku. V 58. min. se hostům podařilo vyrovnat, když Jirka Valtr patou nešťastně tečoval střelu do protipohybu Lukáše Kaspera – 1:1. Oba týmy pak chtěly získat pro svůj tým vedení. A nutno říct, že hosté mu v 70. min. byli velmi blízko. Hostující hráč pěkně vystřelil a orazítkoval břevno naší branky! V 85. min. však obraně Lípy pláchl znovu Lukáš Ešpandr a střelou do levé šibenice rozhodl zápas – 2:1. Poslední minuty se dohrály v poklidu, protože všichni měli v živé paměti vážné zranění Tomáše Krunčíka z předešlého dne a nikdo nechtěl zažít něco podobného.

Zpět