Javornice B - Olešnice 9:0 (5:0)

04.06.2022 14:00

Střelci:
Ondřej Nosek 2, Petr Hubek 2, Lukáš Kasper 2, Josef Hanyk, Martin Paštika, Martin Plíhal

Sestava:
Jiří Mucha – Lukáš Harbich, Tomáš Plesl, Pavel Chlachula, Martin Hůlka – Filip Dvořák, Ondřej Nosek, Josef Hanyk, Lukáš Pavel – Roman Petřík, Martin Plíhal; střídající: Štěpán Purm, Martin Kučera, Petr Hubek, Lukáš Kasper, Jaroslav Krunčík, Martin Paštika

Komentář k utkání:
První poločas stejně jako celé utkání proti poslednímu týmu soutěže začalo naším náporem. Hrálo se jen na branku hostů, kteří za celý zápas se dostali na naši polovinu asi třikrát a na naši branku nevystřelili pořádně ani jednou. Náš tlak v prvním poločase zužitkoval již v 5. min. Joska Hanyk gólem hlavou – 1:0. Další naše střely končily vedle nebo v rukou brankáře hostů. Teprve ve 27. min. dorazil střelu vyraženou brankářem do branky hostů Ondra Nosek – 2:0. Poté ve 29. min. svojí pověstnou levačkou zaúřadoval Martin Paštika z hranice malého vápna a dal třetí gól – 3:0. Ve 34. min se poprvé prosadil střelou po zemi Petr Hubek4:0. Ve 39. min se v pokutovém území hostů dostal k míči Lukáš Kasper a střelou k tyči dal svůj první gól – 5:0.
Svůj druhý gól přidal Lukáš Kasper ve 48. min. střelou z hranice velkého vápna – 6:0. V 50. min. pak Pepa Hanyk neproměnil pokutový kop, když branku přestřelil. I dále se hrálo na jednu branku a v po gólech Petra Hubka ze 70. min., Ondry Noska ze 78. min. a Martina Plíhala s 81. min. skončil zápas jednoznačným vítězstvím našich barev 9:0. Opět tak bylo co oslavovat a byl to jen střípek do skládačky vydařeného javornického fotbalového dne.

Zpět