Javornice B - Slatina 3:3 (1:0), pen. 0:3

01.09.2019 10:00

Střelci:

Petr Hubek, Miroslav Vidlička, Daniel Suk

Sestava: Jiří
Mucha - Lukáš Ešpandr, Josef Hanyk Josef Hubek, Miroslav Vidlička - Jakub Pavlovec, Filip Dvořák, Kamil Široký, Martin Hůlka - Petr Hubek, Ondřej Nosek; na střídání Pavel Chlachula, Daniel Suk, Martin Kučera, Daniel Rajs, Martin Paštika, Jaroslav Janeček, Jakub Kráčmer

Komentář k utkání:

První poločas jsme začali rychlou hrou a hosty jsme do hry u naší branky příliš nepustili. První šanci měl Petr Hubek, který se dostal již ve 3. min. sám před brankáře, ale střílel vedle. V 10. min. byl agilní Petr Hubek podražen brankářem. K pokutovému kopu se postavil Míra Vidlička, který však nedal, protože mířil do brankáře. Ihned v 11. min. se dvakrát do brankáře střelami trefili Petr Hubek a Míra Vidlička. V 17. min. pálil také jen do brankáře Filip Dvořák. V 18.min. Kamil Široký orazítkoval svou střelou břevno. Ve 25. min. se konečně měnilo skóre, když centr Kuby Pavlovce od rohového praporku našel hlavu Petra Hubka, který se nemýlil - 1:0. Další zásah už jsme do konce poločasu nepřidali.

Druhý poločas začal ve 49. min. střelou vedle branky Dan Suk. V 50. min. mířila střela Pepy Hubka na brankáře. Po centru z rohu si míč našel Míra Vidlička, který střelou z otočky přidal naši druhou branku - 2:0. V 63. min. vystřelil jen vedle branky Martin Kučera a v 71. min. ho napodobil Kuba Pavlovec. V 76. min. snížili hosté střelou k tyči na 2:1. V 80. min. jsme ještě dokázali kontrovat Danem Sukem, který nám vrátil dvoubrankový náskok - 3:1. Pak bohužel přišla naše tragická závěrečná desetiminutovka. V 82. min. kopali hosté roh a osamocený hostující hráč u zadní tyče snížil na 2:3. V 84. min. vychytal Jirka Mucha sólo útočícího hráče. Minutu před koncem zápasu se hosté dostal opět k naší brance. Vyběhnuvší Jirka Muchy svým odkopem bohužel trefil slatinského hráče a míč se poté dokutálel do naší branky - vyrovnáno 3:3! Penaltový rozstřel neměl dlouhého trvání. Kamil Široký a Kuba Pavlovec branku minuli a Petr Hubek trefil jen brankáře. Protože hosté ani jednou nezaváhali, odvezli si z našeho hřiště celkem 2 body.

Zpět