Kostelecká Lhota B - Javornice B 1:1 (1:0), pen. 5:4

20.10.2018 15:30

Střelci:
Martin Hůlka

Sestava:
Jaroslav Motl – Martin Hůlka, Jiří Valtr, Josef Hanyk, Lubomír Plesl – Lukáš Pavel, Kamil Široký (17‘ Jaroslav Janeček), Jiří Zářecký, Tomáš Plesl – Martin Paštika (85‘ Martin Kučera), Jaroslav Petr

Komentář k utkání:
Zápas začal a i nadále se odvíjel ve vlažném tempu. Hrálo se převážně uprostřed hřiště a šance ani na jedné straně nepřicházely. V 10. min. si domácí připsali první vážnější střelecký pokus, který nadvakrát vyrazil Jarda Motl. My jsme se střelecky prezentovali až ve 25. min. zásluhou Tomáše Plesla a jeho střely doprostřed branky. Po půlhodině hry propadla naše obrana a domácí útočník dokázal nabídnutý samostatný únik gólově zakončit – 1:0. Pár minut před poločasem měl na noze vyrovnání Lukáš Pavel, který bohužel nedokázal potrestat špatnou malou domů. Ze 3 metrů totiž nedokázal trefit prázdnou branku.
Druhý poločas jsme se dostali do mírného tlaku, který jsme zúročili vyrovnávací brankou. Tu si z dorážky připsal Martin Hůlka - 1:1. V 70. min. si Jarda Motl poradil s dalekonosným pokusem Kostelecké Lhoty. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. Zatímco domácí se ze značky pokutového kopu nemýlili, na naší straně byl neúspěšný Martin Hůlka, jehož střelu brankář soupeře vyrazil. Úspěšné pokusy Josky Hanyka, Jirky Zářeckého a Jardy Janečka nám tak k dalšímu bodu pomoct nemohly.

Zpět