Kostelecká Lhota B - Javornice B 2:3 (2:1)

09.06.2012 17:00

Střelci:
Aleš Ehl, Jiří Tobiška, Petr Jirsa

Sestava:
Jaroslav Motl – Zdeněk Matyáš, Jiří Valtr, Miroslav Kmec, Pavel Chlachula - Martin Kučera (75‘ Tomáš Zahradník), Petr Jirsa, Libor Filip, Marek Ešpandr (70‘ Jiří Tobiška) – Michal Plašil, Aleš Ehl (85‘ Karel Štěpánek)

Komentář k utkání:
Prvních 15 minut zápasu bylo v naší režii a domácí jsme nepustili přes půlku. Naši hráči hráli kombinační fotbal, ale se svými střelami na domácí branku však neuspěli Marek Ešpandr, Pavel Chlachula ani Michal Plašil. Pak však přišla dešťová přeháňka, která vlila domácím sílu a nám ji naopak vzala. Kostelecká Lhota se najednou vrhla do útoku. Ve 21. min. domácí hráč vystřelil na naši branku z hranice pokutového území. Střela skočila před naším brankářem, na mokré trávě dostala prapodivný skluz a balón proklouzl do sítě – 1:0. Ve 25. min. domácí opět zaútočili. Využili trhliny v našem ofsajdovém systému a střelou podél brankáře zvýšili na 2:0. Poté měli domácí další šance, ale ty naštěstí neproměnili. Kolem 30. minuty se hra vyrovnala a postupně jsme začali mít navrch my. Toto vyvrcholilo ve 35. min., když Aleš Ehl zahrával přímý kop z levé strany pokutového území a pravačkou vymetl pravý roh domácí branky – 2:1. Ke konci poločasu jsme měli několik dalších šancí, ale branka z nich nepadla.
Druhý poločas začal pro změnu náporem domácích. Úvodních 10 minut jsme však domácím skórovat nedovolili a pak jejich tlak uvadl. V 75. min. prošel po levé straně celou domácí obranou Jirka Tobiška, který si to podle lajny namířil až k brance a téměř z nemožného úhlu po zemi vsítil náš druhý gól – 2:2. Naše hra se po vyrovnání ještě zlepšila a domácím začaly docházet síly. 10 minut před koncem zápasu napřáhl z 20 metrů Petr Jirsa a jeho střela vyhnala pavouky z levé šibenice domácí branky – 2:3. V 90. min. měl ještě gólovou šanci Karel Štěpánek, který se mohutným skokem vrhnul hlavou proti míči, ale branku netrefil. „Dědci“ se tentokrát mohou zcela po zásluze chlubit tím, že nám vystříleli tři body.
 

Zpět