Lípa B - Javornice B 0:0, pen. 3:4

16.10.2016 13:30

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Jiří Valtr, Lukáš Pavel, Tomáš Plesl, Miroslav Kmec (46‘ Lukáš Harbich) – Martin Hůlka (74‘ Lukáš Ešpandr), Jiří Zářecký, Kamil Široký, Jakub Pavlovec (37‘ Jaroslav Motl) – Jaroslav Petr, Martin Paštika (60‘ Pavel Chlachula)

Komentář k utkání:
První poločas začal na těžkém měkkém terénu náporem domácích, kterým přišlo pomoc několik hráčů z A-týmu. Domácí stále tlačili, ale našim hráčům se dařilo jejich pokusy eliminovat. Z několika střel Lípy mířily na naši branku pouze 2, které Jirku Muchu nevyděsily. Naši hráči vystřelili na soupeřovu branku snad jen dvakrát a v obou případech mířili vysoko nad. 
Domácí do druhého poločasu prostřídali a hra začala být vyrovnanější. První šanci měl v 60. min. Jarda Petr, ale jeho střela šla do brankáře. V 62. min. měli velkou šanci domácí, ale Jirka Mucha předvedl skvělý zákrok. Deset minut před koncem zápasu vystřelil jen do brankáře Jirka Valtr. Po průměrné hře mezi vápny dospěl zápas k penaltovému rozstřelu. Hned první penaltu domácího hráče vychytal Jirka Mucha. Z naší strany šlo všechno jak po drátkách, když se postupně trefili Kamil Široký, Lukáš Pavel i Jarda Petr. Ve čtvrté sérii však Lukáš Ešpandr branku vůbec netrefil. Domácí v další sérii svou penaltu poslali nad branku a Jirka Zářecký dal poslední proměněnou penaltou 2 bodům ze hřiště soupeře definitivní razítko. 

Zpět