Malšovice - Javornice A 2:0 (0:0)

09.09.2018 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Stanislav Hynek – Jakub Resl, Stanislav Koutský, Pavel Kasper, Martin Šrefl – Jakub Hovorka (60‘ Tomáš Krunčík), Jakub Kráčmer, Jan Kráčmer, Jakub Nosek – Adam Krejčí (60‘ Pavel Chlachula), Jan Bárta (86‘ Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
K dalšímu zápasu jsme zamířili do krajského města, konkrétně do Malšovic, odkud jsou na dohled hradecká lízátka. Do zápasu jsme nevstoupili úplně dobře a hned ve 4. min. Standa Koutský důležitým zákrokem zastavil brejk soupeře. V další minutě mířil před naši branku prudký centr, který byl naštěstí pro nás dlouhý. V 8. min. se domácí usadili po autovém vhazování v našem vápně a od inkasování branky nás zachránil jen faul na našeho gólmana. O 2 minuty později si s dalším centrem musela poradit naše obrana. Při následném protiútoku rýsoval Kuba Kráčmer kolmici na Honzu Bártu, ale domácí jeho úmysl vystihli. V 15. min. si na přímý kop Honzy Kráčmera naběhl Kuba Kráčmer, jenže hlavou usměrnil míč pouze nad branku. V další minutě jsme zbytečně přišli o míč, ale střela Malšovic z 25 metrů nebezpečná nebyla. Ve 20. min. domácí opět zlobili naši defenzivu a Kuba Nosek jen tak tak zastavil přihrávku soupeře na nabíhajícího hráče. Malšovice nevyužily ani standardní situaci z 25 metrů, která vyvstala z chaosu v naší obranné fázi. Poté jsme podnikli jeden z mála vydařených protiútoků, ale přihrávku Kuby Noska před branku odvrátili domácí na roh. Po něm si málem vstřelili vlastní branku, ale situaci nakonec ustáli. Ve 24. min. Martin Šrefl krásně vysunul Honzu Bártu, ale ten bodlem branku netrefil. O 2 minuty později zastavil akci Malšovic naštěstí ofsajd. Ve 28. min. domácí parádně vyšachovali naši obranu a jen nemohoucnost hráče soupeře nás uchránila od inkasování. Po půlhodině hry se v souboji 1 na 1 neprosadil Adam Krejčí. Vzápětí jsme zaspali při rozehrávce soupeře a vše na poslední chvíli zachraňoval Pavel Kasper. Ve 33. min. nás domácí opět pohlednou kombinací přehráli, ale svou akci zakončili střelou nad branku. Ve 38. min. zkusil Honza Bárta překvapivě vystřelit ze 30 metrů, ale jeho pokus byl nepřesný. Ve 42. min. jsme poškádlili obranu soupeře po dlouhém autu, který skončil rohovým kopem. Po něm se k hlavičce protlačil Kuba Kráčmer, jenže svým zakončením trefil jen Martina Šrefla. Protože jsme ještě na konci poločasu přečkali standardku soupeře, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.
Nástup domácích do druhého poločasu byl bleskový, ale akce po rozehrávce skončila jen střelou vedle. Ve 46. min. prošel podél brankové čáry Adam Krejčí, jenže domácí jeho přihrávku odkopli. Ve 47. min. vybojoval Kuba Hovorka míč u lajny. Naservíroval ho do oblasti penalty Kubovi Noskovi, jehož přízemní střelu přes klubko hráčů domácí gólman fantastickým zákrokem zastavil na brankové čáře! V 51. min. šli domácí po naší zbytečné ztrátě do protiútoku 3 na 2, ale Standa Hynek si s jejich zakončením nadvakrát poradil. Následně se na útočný výlet vydal Martin Šrefl, který se i přes několik faulů protáhl až k pokutovému území soupeře, jenže vystřelil bohužel vedle. V 53. min. se Honza Bárta nechal na polovině hřiště předskočit a Malšovice svůj protiútok tentokrát zužitkovaly. Přihrávka za obranu a střela na první tyč rozvlnila síť za naším brankářem – 1:0. V 59. min. vystihl Martin Šrefl rozehrávku soupeře, ale opět vystřelil jen vedle branky. V 61. min. střílel po standardní situaci a přiťuknutí Pavla Chlachuly hodně nad Kuba Nosek. V 65. min. vznikl v pokutovém území Malšovic závar po rohovém kopu, ale domácí se nakonec ubránili. O 2 minuty později Standa Hynek neodhadl rohový kop soupeře, ale hlavičkující hráč nedokázal míč usměrnit zblízka do opuštěné branky. S postupem času se otvírala vrátka v naší obraně a v 70. min. nevyužili domácí protiútok 2 na 1. V 72. min. si Tomáš Krunčík narazil míč s Kubou Noskem, ale zakončoval také vedle. V 76. min. se po rychle rozehrané standardce probíjel k brance Honza Kráčmer. Vytěžil však pouze rohový kop. V 81. min. se domácí dostali do brejkové situace. Přišel centr od rohového praporku a trestuhodně neobsazený hráč neměl se zakončením problém – 2:0. V 84. min. mohl jiskřičku naděje vykřesat Tomáš Krunčík, když Kuba Nosek procpal míč před branku, ale Tomáše míč přeskočil. V 88. min. ještě Kuba Kráčmer sklepával míč na Pavla Chlachulu, který vystřelil hodně nad. Malšovice se tak staly týmem, který nás po více než rok trvající sérii bez porážky v základní hrací době dokázal porazit. A nutno dodat, že asi i kvůli náročnému programu posledních týdnů jsme si dnes za svůj výkon body nezasloužili.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Zasloužená výhra domácích. První poločas jsme vyloženě prospali a bezbrankový stav byl pro nás ještě dobrý. Druhou půlku jsme odehráli lépe, ale přesto jsme inkasovali a při snaze o vyrovnání stavu jsme dostali definitivní KO. Kvůli sérii těžkých utkání a solidnímu výkonu domácího celku tak došlo i na nás. Našim divákům děkujeme za vytvoření domácího prostředí, domácím gratuluji k vítězství a rozhodčím k dobrému výkonu.“ 

Zpět