Olešnice - Javornice B 4:1 (1:0)

12.05.2019 17:00

Střelci:
Petr Hubek

Sestava:
Jaroslav Janeček – Jiří Valtr (60‘ Martin Paštika), Martin Hůlka, Lubomír Plesl, Miroslav Vidlička (44‘ Lukáš Harbich) – Filip Dvořák, Kamil Široký (64‘ Ondřej Nosek), Josef Hanyk /87‘/, Jakub Pavlovec – Jaroslav Petr, Petr Hubek

Komentář k utkání:
První poločas začali v chladném počasí lépe domácí, kteří se rozehřáli dříve a v 11. a 12. min. vystřelili na naši branku, ale Jarda Janeček střely pochytal. Naše první střela na branku soupeře přišla v 16. min., ale Petr Hubek vystřelil jen do brankáře. Jen do gólmana vypálil ve 27. min. také Kamil Široký. Ve 43. min. se domácí dostali do našeho vápna a opakovaná střela skončila v naší síti – 1:0. Ve 44. min. se po faulu zranil Míra Vidlička, který musel nakonec vystřídat. V poslední minutě prvního dějství ještě Jarda Janeček vyrazil tvrdou střelu domácích.
Druhý poločas hráli v podstatě jen domácí. V 50. min. stříleli nad naši branku, v 52. min. vedle ní a v 54. min. trefili břevno. V 58. min. Jarda Janeček pozdě vyběhl, domácí útočník ho obešel a zvýšil na 2:0. Hra se nám dále příliš nedařila, ale dokázali jsme v 60. a 62. min. přežít i dvě akce soupeře, kdy šli vždy dva hráči Olešnice sami na naši branku. Jarda Janeček je však tentokrát vychytal. V 73. min. se k míči dostal Petr Hubek, který podařenou střelou snížil na 2:1. Naděje na vyrovnání nežila příliš dlouho, protože v 76. min. zvýšili domácí po samostatném úniku opět na rozdíl 2 branek – 3:1. Když Olešnice v 80. min. proměnila pokutový kop po faulu Martina Hůlky, bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto - 4:1. V 85. min. Jarda Janeček zlikvidoval tvrdou střelu domácích. Závěr zápasu pak poznamenalo dvojité vyloučení. Po vzájemném postrkávání byl vyloučen jak olešnický hráč, tak i náš Pepa Hanyk. Na výsledku se však už nic nezměnilo.

Zpět