Roveň - Javornice B 2:1 (1:1)

19.08.2017 17:00

Střelci:
Kamil Široký

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Valtr (75‘ Martin Paštika), Jiří Zářecký, Tomáš Plesl – Martin Hůlka, Kamil Široký, Lukáš Pavel (85‘ Martin Kučera), Jaroslav Janeček (46‘ Jakub Pavlovec) – Jaroslav Petr, Martin Plíhal

Komentář k utkání:
První zápas po návratu do OP III. třídy jsme soupeře zatlačili a k míči je příliš nepustili. Ve 4. min. mohl zaváhání obrany využít Martin Plíhal, který se ale před brankářem ukličkoval. V 9. min. nás domácí zaskočili rychle rozehraným autem a šli sami dva na našeho jediného hráče. Volný hráč se kvůli faulu Martina Hůlky k zakončení nedostal, ale vysloužil si pokutový kop ve prospěch svého týmu. Ten domácí proměnili a ujali se vedení 1:0. Gól dostal domácí více do hry, ale střelecké pokusy přibývaly i na naší straně. V 16. min. vyrazil brankář Rovně střelu Kamila Širokého a za další 2 minuty střílel vedle branky Jirka Zářecký. Domácí hrozili zejména po rychlých kontrech. Od další inkasované branky nás ve 25. min. zachránil Jirka Mucha, který vychytal únik soupeře, když dokázal míč nohou vykopnout. Ve 38. min. se před Kamilem Širokým otevřela dálnice a Kamil dokázal tuto šanci střelou do protipohybu brankáře zužitkovat – 1:1.
Ve druhém poločase střílel v 50. min. vedle branky střídající Kuba Pavlovec. Domácí hráli ve druhém poločase lepší fotbal a v 65. min. vykryl jejich povedenou střelu opět Jirka Mucha. V 70. a 74. min. se Roveň dvakrát dostala do úniku, ale oba skončily střelou vedle naší branky. V 75. min. nám pak pomohla tyč, od které se míč odrazil naštěstí přímo k našemu hráči. Deset minut před koncem zápasu se domácí konečně gólu dočkali. Střelu z velkého vápna tečoval další hráč Rovně do protipohybu našeho gólmana a míč skončil v naší síti – 2:1. Obrovskou šanci na vyrovnání měl v poslední minutě zápasu Martin Plíhal, který využil chyby domácích, obešel brankáře, ale jeho střela do prázdné branky skončila bohužel na tyči. I kvůli tomu se po závěrečném hvizdu se z těsné výhry radovala Roveň.

Zpět