Rozlučka před domácím publikem se vydařila

07.06.2022 00:27

První červnovou sobotu to od rána na javornickém hřišti žilo fotbal. Netradičně před obědem nastoupil A-tým proti Malšovicím a díky vítězství 4:2 si definitivně zajistil 4. příčku v tabulce naší skupiny 1.B třídy.

Po obědě se svého posledního domácího zápasu dočkal také B-tým. Ten si i za podpory skupiny fanoušků z Německa bez problému poradil 9:0 s Olešnicí.

Během dopoledne stihli své turnaje odehrát i mladší žáci a mladší připravka. Těm se již tak nedařilo. Mladší žáci podlehli 1:3 Borohrádku a 0:1 Doudlebám. Mladší přípravka pak prohrála 1:15 Českému Meziříčí, 0:11 Týništi a 12:3 Solnici. Nutno dodat, že druhý poločas se Solnicí, kdy soupeř nasadil věkově podobný kádr, skončil nerozhodně 3:3, což je určitě příslibem do další sezóny.

Nic to však nezměnilo na tom, že si po návratu do Javornice všechny týmy společně s našimi fanoušky užili vydařené sportovně-společenské dopoledne, odpoledne, večer a někteří i noc ;-)

O nadcházejícím víkendu se po odehrání venkovních zápasů našich týmů definitivně zatáhne opona za fotbalovým ročníkem 2021-2022.

Zpět