Slatina - Javornice B 6:1 (2:1)

02.09.2017 17:00

Střelci:
Martin Paštika

Sestava:
Jaroslav Motl – Lukáš Ešpandr (83‘ Ondřej Nosek), Josef Hubek (46‘ Martin Hůlka), Lubomír Plesl, Tomáš Plesl – Miroslav Kmec, Kamil Široký, Lukáš Pavel (76‘ Martin Kučera), Jiří Zářecký – Martin Paštika (57‘ Pavel Chlachula), Jaroslav Janeček (65‘ Lukáš Harbich)

Komentář k utkání:
Derby se Slatinou začalo oboustranným oťukáváním. V podstatě první útok domácích z 10. min. dotažený k naší brance ale skončil gólem, když v hlavičkovém souboji bratrů Hubků byl lepší ten slatinský – 1:0. Ve 13. min. prověřil domácího brankáře naší první střelou Jarda Janeček. V 19. min. vyšachovala Slatina naši obranu a zvýšila na 2:0. Míč byl poté častěji na našich kopačkách, ale koncovka našich útočníků byla žalostná. Mezi tyče nezamířil ani Kamil Široký, který své střely poslal nad branku Slatiny. Snížit se nám podařilo ve 39. min. zásluhou Martina Paštiky, jenž vystřelil přesně k tyči – 2:1.
Druhý poločas pro nás nezačal vůbec dobře. Ofsajdová past sklapla naprázdno a domácí útočník ve 47. min. proměnil samostatný nájezd na Jardu Motla – 3:1. V 55. min. nás alespoň k remíze mohl přiblížit Tomáš Plesl, ale jeho rána ze střední vzdálenosti skončila nakonec na břevně. V 62. min. tak Slatina po dalším úniku zvýšila své vedení na 4:1. V 71. min. pomohla po hlavičce Lukáše Harbicha domácím opět horní část brankové konstrukce. V 79. a v 90. min. pak domácí dvěma totožnými góly – obloučky přes našeho brankáře – uzavřeli skóre zápasu na nelichotivých 6:1.

Zpět