Solnice B - Javornice B 5:2 (3:1)

23.09.2018 16:30

Střelci:
Jan Bárta, Miroslav Filip

Sestava:
Jaroslav Motl – Martin Hůlka, Tomáš Plesl, Lubomír Plesl, Josef Hubek (46‘ Jaroslav Petr) – Josef Hanyk, Kamil Široký (46‘ Miroslav Filip), Tomáš Plašil (73‘ Lukáš Pavel), Jakub Pavlovec (73‘ Ondřej Nosek) – Michal Plašil, Jan Bárta (75‘ Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
Za trvalého deště jsme začali dobře a domácím jsme nepůjčili míč. V 11. min. skončil nepovedený centr Kamila Širokého těsně vedle branky. Ani domácí nemířili přesně a v 15. min. vystřelili pouze nad branku. Touto šancí také převzali iniciativu a v 17. min. otevřeli střelou z 25 metrů skóre zápasu – 1:0. Ve 24. min. jsme přežili hned tři navazující střelecké pokusy soupeře, které odvraceli naši obránci. O 2 minuty později vyrazil další střelu Solnice Jarda Motl na břevno naší branky.  Ve 31. min. už náš gólman po akci soupeře kapituloval – 2:0 a o 3 minuty později lovil míč ze své sítě po podobné akci znovu – 3:0. Ve 40. min. zkorigoval stav utkání střelou z otočky Honza Bárta3:1.
Druhý poločas jsme nezačali špatně, ale zlomila nás chyba brankáře, který v 57. min. místo odkopu přihrál přímo protihráči. Ten se střelou do prázdné branky neměl jakýkoli problém – 4:1. V 65. min. vystřelili domácí nebezpečně nad naši branku. V 75. min. se v šanci ocitl i střídající Ondra Nosek, ale vystřelil jen do brankáře. V další minutě tak padl gól na druhé straně, když naše obrana odvrátila míč jen k útočníkovi Solnice, který zvýšil na 5:1. V 90. min. dal výsledku konečnou podobu Míra Filip, který se prosadil po individuální akci – 5:2

Zpět