Solnice B - Javornice B 6:1 (3:1)

09.06.2019 17:00

Střelci:
Petr Hubek

Sestava:
Jaroslav Janeček – Martin Hůlka, Jiří Valtr, Josef Hubek (35‘ Martin Paštika), Tomáš Plesl – Filip Dvořák, Jakub Pavlovec, Kamil Široký, Jaroslav Petr – Ondřej Nosek, Petr Hubek

Komentář k utkání:
Za velkého horka a dusna začal první poločas tlakem domácích, kteří nám nepůjčili míč a ostřelovali naši branku. V 8. min. dokonce trefili břevno. V 15. min. se nám však podařil brejk, když se Petr Hubek ostrým sprintem dostal sám před brankáře a získal pro náš tým vedení 0:1. Poté však domácí znovu zapnuli motory a opět nás dostali pod tlak. Ve 23. min. prošel útočník Solnice naší obranou jako nůž máslem a střelou pod břevno vyrovnal na 1:1. Ve 34. min. rozhodčí obrátil autové vhazování, naši se nesoustředili na hru, domácí útočník se najednou objevil sám před Jardou Janečkem a rázem to bylo 2:1. Ve 41. min. měl na kopačce gól Martin Paštika, ale patičkou branku minul. Ve 44. min. náš obránce dával přihrávku zpět k brance, ale našel jen domácího hráče, který měl snadnou úlohu – 3:1.
Druhý poločas začal opět náporem domácích, kteří využili v 52. min. a 55. min.  vyšachování naší obrany a vstřelili 2 slepené góly na 4:1 a 5:1. Další gól na 6:1 přidala Solnice po individuální akci v 67. minutě. Naši hráči se v druhém poločase nedostali vůbec k domácí brance, a Solnice tak zaslouženě vyhrála.

Zpět