Vamberk B - Javornice B 7:2 (5:2)

12.05.2018 17:00

Střelci:
Kamil Široký, Martin Plíhal

Sestava:
Lubomír Plesl – Martin Hůka, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Lukáš Ešpandr – Kamil Široký (40‘ Pavel Chlachula), Jakub Pavlovec (75‘ Ondřej Nosek), Martin Plíhal (50‘ Jaroslav Janeček), Lukáš Harbich – Jaroslav Petr, Martin Paštika (85‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
První poločas začal jako obvykle útoky domácích. Již v 10. min. byl jeden z nich zastaven v pokutovém území faulem Martina Hůlky a domácí kopali penaltu. Tu však Luboš Plesl vyrazil a dorážka šla vysoko nad. Ve 13. min. kopal přímý kop Martin Paštika, který namířil míč jen do náruče domácího brankáře. Přímý kop následoval v podstatě obratem v další minutě i na druhé straně, ale i náš brankář byl připraven. V 16. min. domácí po rychlém útoku vyšachovali naši obranu a otevřeli gólový účet zápasu – 1:0. Situace se v podstatě zopakovala v 18. min. a Vamberk vedl rázem 2:0. V 19. min. střílel jen vedle branky náš Lukáš Ešpandr. Snížit na 2:1 se nám podařilo ve 23.min. po hlavičce Kamila Širokého po rohovém kopu. Po půlhodině hry zvýšili domácí na 3:1 po dalekonosné střele. Ve 35. min. utekl naší obraně vamberecký útočník, který nedal našemu brankáři šanci – 4:1. Jiskřičku naděje vykřesal ve 39. min. svým gólem na 4:2 Martin Plíhal. O 3 minuty později naši jiskřičku domácí opět uhasili, když chvíli před koncem poločasu zvýšili na 5:2.
Druhý poločas jsme začali aktivně, což ve 48. min.  vyvrcholilo střelou Pavla Chlachuly do brankáře. Pak už naše útočení vzalo za své. Protože domácí přidali v 55. a 63. min. další 2 branky,  skončil zápas jednoznačným vítězstvím domácích 7:2.

Zpět