Zdelov - Javornice A 5:0 (0:0)

31.08.2013 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Lukáš Kasper - Jaroslav Nosek (73‘ Lukáš Harbich), Lubomír Plesl, Stanislav Koutský, Jaroslav Šrefl - Martin Šrefl , Michal Štěpánek, Jaroslav Krunčík (73‘ Pavel Chlachula), Jan Podzemný - Michal Plašil (65‘ Daniel Suk), Pavel Kasper (65‘ Tomáš Krunčík)

Komentář k utkání:
V úvodu utkání jsme svého soupeře překvapili aktivním nástupem a domácím chvíli trvalo, než se do zápasu dostali. Docela slušně jsme kombinovali a lepším pohybem svého soupeře i přehrávali. Domácí však v blízkosti pokutového území pozorně bránili a do vyložených šancí nás nepouštěli. Sami ohrožovali naši branku jen ze standardních situací, při kterých využívali své výškové převahy. Při jejich bránění nám i našim fanouškům občas trochu zatrnulo. Po jedné z hlaviček skončil míč i v naší brance, ale kvůli předešlému faulu gól neplatil. Naši první gólovku měl na noze Martin Šrefl, ke kterému propadl křižný centr, ale Martinova střela z úhlu se do branky nevešla. Velmi pěknou střelu vyslal v polovině prvního poločasu Michal Štěpánek, jehož rána z 22 metrů jen o kousek minula šibenici domácí branky. Poté se znovu připomněli domácí a bylo to opět po standardní situaci, kdy se míč odrazil zpět k domácímu hráči, ale jeho skrytá střela skončila vedle. Po půlhodině hry měl Pavel Kasper po pěkné rychlé kombinaci 100% šanci, když šel sám na brankáře. Toho i dobře obstřelil, ale bohužel obstřelil i branku. Na druhé straně jsme domácím nabídli šanci sami, když si Lukáš Kasper řekl o přenechání míče, ale hostující útočník se k němu dostal jako první. Při pokusu o přehození našeho gólmana ale branku minul. Poslední šanci prvního poločasu měl Martin Šrefl, který si našel centr z pravé strany, ale v dobré pozici umístil hlavičku jen do míst, kde byl připravený brankář Zdelova.
Druhý poločas se brzy proměnil v naši noční můru. Sice jsme přečkali první šanci domácích, ale nečekanou rychlou rozehrávku Lukáše Kaspera snadno ukořistil kapitán Zdelova a míč s přehledem dovedl do branky - 1:0. Studená sprcha v podobě druhé branky na sebe nenechala dlouho čekat. Tentokrát se míč odrazil k volnému domácímu hráči, který se opět neukvapil a bez větších problémů zvýšil skóre zápasu na 2:0. Naše hra se ve druhém poločase zbortila jak domeček z karet. Dobrý pohyb a líbivé kombinace nahradily nepřesnosti a chaos v našich řadách. Když domácí záložník prošel s trochou štěstí přes naši obranu a lobem přes Lukáše Kaspera zvýšil na 3:0, řešila se pomalu už jen otázka konečného skóre. V druhé části zápasu jsme se nedokázali herně chytit a zlepšení nepřišlo ani se střídajícími hráči. Brankář Zdelova tak ve druhém poločase příliš starostí neměl a mohl se svými spoluhráči slavit další góly. Ten na 4:0 přišel po pěkně zahraném trestném kopu a hlavičce nabíhajícího hráče. Domácí dále s lehkostí kombinovali a vytvářeli si další a další šance. V některých branku minuli, někdy je vychytal Lukáš Kasper a jedna branka jim také nebyla uznána pro ofsajd. K poslednímu gólu se domácí dopracovali z nařízené penalty po faulu v pokutovém území. Výsledek se tím navýšil již na 5:0. Závěrečná čtvrthodina nic zásadnějšího nepřinesla. Domácí si závěr zápasu pohlídali a nadále procházejí soutěží bez jediné obdržené branky. Mohou nás jen mrzet promrhané šance v prvním poločase, za které jsme nakonec krutě zaplatili.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Zápas blbec. Hráli jsme krásný fotbal, vytvářeli si šance, bohužel jsme ale nedali žádnou branku. Domácím jsme pak darovali hloupě vedení a náš tým kompletně zkolaboval. Zdelovští pak zápas dohráli profesorským způsobem a nedovolili nám už vůbec nic.“

Zpět