A-tým prohospodařil dvoubrankový náskok, B-tým nadělil Domašínu půltucet, mladší přípravka opět válela

28.05.2023 23:48

V sobotu po obědě nastoupil A-tým na domácím trávníku proti Hronovu. Když jsem se krátce po poločase dostali do vedení 3:1, málokdo čekal, že se z vítězství nakonec radovat nebudeme. Strach o výsledek hosté vycítili a gólem v 90. minutě na 3:4 rozhodli zápas ve svůj prospěch. Tomu všemu trochu nevěřícně přihlížel i autobus našich fanoušků z Německa, kteří k nám po roce opět zavítali a podíleli se na vytváření fotbalové atmosféry.

Přestože se sestava B-tým skládala znovu velmi problematicky, dokázala si se soupeřem z Domašína poradit a porazilo ho přesvědčivě 6:0.

Mladší žáky čekal o víkendu turnaj v Přepychách. Tam podlehli 1:3 Doudlebám/Sopotnici a1:4 Kostelci/Častolovicím B. Vítěznou radost si užili alespoň v zápase proti domácím Přepychám, které porazili 1:4.

Mladší přípravka se předvedla opět ve skvělé formě, když i v omlazené sestavě nepoznala hořkost porážky. Zápas se Solnicí A skončil po divoké přestřelce nerozhodně 8:8, pak už naši mladíci porazili Dobrušku/Opočno 9:1 a červený tým Černíkovic 7:1

 

Zpět