Albrechtice B - Javornice B 2:3 (1:1)

08.05.2016 17:00

Střelci:
Tomáš Plesl, Lukáš Pavel, Kamil Široký

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jiří Zářecký, Tomáš Plesl - Lukáš Ešpandr (68‘ Marek Ešpandr), Jakub Pavlovec (73‘ Jaroslav Dlask), Lukáš Harbich (50‘ Jaroslav Janeček), Lukáš Pavel (65‘ Zdeněk Matyáš) - Martin Plíhal (85‘ Martin Kučera), Kamil Široký

Komentář k utkání:
Za slunečného počasí jsme začali utkání v dobrém tempu častými útoky na branku domácích. První gólová možnost přišla v 8. min., kdy se po chybě domácího brankáře dostal do šance Martin Plíhal, ale slabou střelou nechal na oplátku za poskytnutou příležitost vyniknout domácího brankáře. Dále jsme útočili a obranu domácích neustále zaměstnávali. Naše střely se ale ne a ne vejít do branky. Ve 20. min. přišla naše první pořádná střela mířící do prostoru mezi tyče. Brankář Albrechtic ji však dokázal vyrazit a střelec Jirka Zářecký se jen nevěřícně držel za hlavu. Ve 22. min. střílel v dobré šanci do brankáře Martin Plíhal a podobně si počínal i o 2 minuty později Kuba Pavlovec.  Z gólu jsme se radovali až ve 37. min. po povedené střele Tomáše Plesla z 22 metrů - 0:1. Vedení nám bohužel příliš dlouho nevydrželo, protože ve 40. min. bylo srovnáno na 1:1. To se útočník Albrechtic dostal sám před našeho brankáře Jirku Muchu. Jirka míč vyrazil bohužel pouze k dalšímu nepokrytému hráči domácích, který už neměl se zakončením do prázdné branky problém.
Druhý poločas opět začal naším tlakem, který přinesl své ovoce již ve 48. min. po přesné střele Lukáše Pavla z levé strany pokutového území - 1:2. Další naše nadějné střely vyslali na branku soupeře Lukáš Pavel s Martinem Plíhal, ale žádná z nich cíl nenašla. Po hodině hry nás mohl uklidnit Kuba Pavlovec, ale svoji akci zakončil jen střelou do brankáře. V 65. min. byl v pokutovém území faulován Kamil Široký a sám nařízenou penaltu proměnil - 1:3. Náš tým se nechal dvoubrankovým vedení uspokojit a hra se vyrovnala. Po hlavičce soupeře po rohovém kopu se k vyrovnanému stavu přiblížil v 78. min. i výsledek - 2:3. Naši hráči v reakci na tuto situaci znovu zapnuli a začali útočit. Protože však dalším střelám chyběla na jedné či druhé straně přesnost či razance, skončil zápas naší těsnou výhrou 2:3.

Zpět