Čermná - Javornice B 2:0 (2:0)

08.09.2012 17:00

Střelci:
-

 

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec (70‘ Martin Kučera), Jiří Valtr (50‘ Zdeněk Matyáš), Jaroslav Motl, Lubomír ŠípekPavel Severýn (50‘ Tomáš Ehl), Petr Jirsa (80‘ Lukáš Pavel), Daniel Suk, Tomáš Plíhal – Michal Plašil, Jiří Tobiška

Komentář k utkání:
Utkání začalo pozvolně přihrávkami do stran a pomalou hrou obou mužstev. První šanci jsme měli my, ale Michal Plašil vystřelil jen slabě na brankáře. Další šanci měl Jirka Tobiška, který se však ukličkoval a míč mu domácí obránci odkopli. Poté hru pomalu přebíral do svých rukou soupeř a rozhodčí, který v prvních 20 minutách neodpískal tři fauly v pokutovém území domácích, kdy byli postupně k zemi strženi Severýn, Šípek a Plašil. V této době dal v krátkém sledu tři žluté karty našim hráčům. Domácí poté začali tlačit, ale první gól dali až ve 40. min. po rohovém kopu, když Jirka Tobiška neuhlídal domácího hráče, který vběhl do našeho vápna a přízemní střelou vsítil branku – 1:0. Poté domácí ještě více ožili a ve 45. min. využili chyby Míry Kmece, který se ukličkoval uprostřed hřiště. Odtud pak přišla přihrávka do samostatného úniku a následovalo vedení domácích 2:0.
Druhý poločas byl již v naší režii. Naši hráči se sice dostali na dostřel branky domácích, ale jejich rány šly buď vedle, byly zblokované domácími hráči nebo byly lapeny gólmanem. V nejvyloženější šanci pak neuspěl Jirka Tobiška, který se v pozici sám před brankářem neprosadil, protože domácího brankáře jen nastřelil. Poté se znovu přihlásil o slovo rozhodčí, který začal pískat nesmyslně na obě strany. Jedinou změnou bylo udělování žlutých karet, protože ve druhém poločase se třikrát žlutilo na straně domácích. Nic se však nezměnilo na tom, že se nám skórovat nepodařilo a v Čermné jsme prohráli. Můžeme jen konstatovat, že to byl zatím náš nejslabší soupeř, naše nejslabší hra a nejslabší rozhodčí.

Zpět