Čermná - Javornice B 2:2 (1:1), pen. 3:4

05.10.2019 16:00

Střelci:
Jakub Pavlovec, Tomáš Plašil

Sestava:
Ondřej Nosek – Josef Hanyk, Martin Hůlka, Josef Hubek, Lukáš Pavel – Daniel Rais, Jakub Pavlovec, Jaroslav Petr, Tomáš Plašil – Petr Hubek, Martin Paštika; na střídání Martin Kučera

Komentář k utkání:
Domácí nastoupili od úvodní minuty pouze v 10 hráčích a hlavně díky tomu jsme se dostali na koně. Zatímco my jsme vytrvale útočili, domácí trpělivě bránili a čekali na brejky. Prvních 20 minut jsme domácí nepustili z jejich půlky. Snažili jsme se střílet, ale naše pokusy byly buď sražené, nebo mířily vedle. Ve 14. min. se v dobré šanci objevil Petr Hubek, jehož slabou střelu brankář chytil. Podobný scénář měla i další šance Jardy Petra, kterému zakončení také nesedlo. Ve 20. min. se domácí z ojedinělé akce dostali k naší brance a hned orazítkovali břevno. Hra potom upadla do průměru, kdy naši hráči byli sice většinou nastěhovaní u soupeře, ale nic z toho nebylo. Ve 43. min. si Jarda Petr pokopl míč tak, že nahrál protihráči číhajícímu za naší obranou. Ten nabídnutou šancí nepohrdnul a přehozením našeho brankáře získal Čermné vedení 1:0. Do poločasu se nám naštěstí povedlo alespoň srovnat. To se Tomáš Plašil nejlépe zorientoval ve zhuštěné obraně domácích, obešel vyběhnuvšího brankáře, který ho při kličce zfauloval. Nařízenou penaltu proměnil Kuba Pavlovec1:1.
Druhý poločas měl podobný průběh, jako ten první. Do 65. min. jsme dobývali domácí tvrz. Teprve v této minutě se Tomáš Plašil protloukl před gólmana, kterého potom přehodil a dostal nás do vedení 1:2. Hra se poté vyrovnala. Domácí ale v 77. min. potrestali nevydařený odkop našeho obránce. Ve velkém vápně se dostali ke střele, která skončila v naší brance – 2:2. V 85. min. jsme mohli dokonce prohrávat, když trojice hráčů Čermné zaútočila na naši branku. Míč naštěstí skončil opět jen na brankové konstrukci a opakovanou střelu vyrazil Ondra Nosek. Zápas tedy rozhodovaly až penalty. V domácích řadách selhali 2 střelci, když jeden branku přestřelil a druhého vychytal Ondra Nosek. A protože z našich střelců selhal pouze Tomáš Plašil, který branku překopl, a ostatní (Martin Paštika, Kuba Pavlovec, Jarda Petr a Josef Hanyk) se prosadili, putoval bonusový bod do Javornice.
 

Zpět