Čermná - Javornice B 3:0 (2:0)

24.09.2011 16:30

Rozhodčí: Záliš M.                   Diváků: 45

Střelci:
-

Sestava:
Lukáš Kasper – Tomáš Plíhal, Lubomír Šípek, Jiří Valtr, Zdeněk Matyáš (46‘ Jan Podzemný) - Pavel Chlachula (80‘ Jan Nosál), Libor Filip (70‘ Jaroslav Motl), Lukáš Harbich, Marek Ešpandr - Miroslav Kmec, Michal Plašil (80‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Utkání v Čermné začalo z obou stran poněkud ospale. První střela na branku přišla až v 9. min. a to z kopaček domácích. Na druhé straně vyzkoušel domácího brankáře na oplátku Libor Filip. Domácí ale vzápětí jako první skóre zápasu otevřeli. Nevýrazná střela z 25 metrů skončila ke zděšení našeho brankáře a hráčů v levém dolním rohu naší branky – 1:0. Ani obdržená branka nerozpohybovala naši hru. Místo přihrávek z nohy na nohu létaly míče dlouhými odkopy pryč od našich kopaček. Ve 28. min. si s naší obranou pohrál domácí útočník, který se prokličkoval přes 3 hráče, položil si i Lukáše Kaspera a pak přesnou přihrávkou před prázdnou branku našel svého spoluhráče. Rázem to tedy bylo 2:0. Ve 35. min. přišel první hezký fotbalový moment i z naší strany, ale povedenou střelu Marka Ešpandra brankář vyrazil. Domácí gólman si poradil i se střelou Luboše Šípka z 38. min. Těsně před odchodem do šaten mohla jít Čermná do tříbrankového vedení, když dvojice domácích hráčů běžela na Lukáše Kaspera, ale ten si tentokrát poradil a odčinil tak první lacině obdrženou branku.
Druhý poločas začal naším náporem. Domácí hráč jsme téměř nepouštěli na naši polovinu, ale naše snahy až příliš často končily nepřesnou přihrávkou. Po čtvrthodině hry druhého poločasu nastřelil Pavel Chlachula krásnou ránou břevno domácí branky. V 65. min. trefil Honza podzemní tvrdou střelou po zemi jen brankáře Čermné. Náš tlak opadl až po 30 minutách druhé části, když se domácí prosadili z ojedinělého protiútoku. Domácí útočník opět prošel přes 2 naše obránce a podél vybíhajícího a bezmocného Lukáše Kaspera poslal míč do sítě – 3:0. V závěrečných minutách se na hřišti už nic zvláštního nedělo a všichni čekali na závěrečný hvizd velmi slabého hlavního rozhodčího.
 

Zpět