Čermná - Javornice B 4:1 (3:0)

28.09.2013 16:30

Střelci:
Martin Hůlka

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Josef Hanyk, Zdeněk Matyáš - Martin Kučera, Martin Hůlka, Jaroslav Motl, Jan Nosál - Tomáš Plašil, Martin Paštika

Komentář k utkání:
Do Čermné nás přijelo akorát 11, a to jen díky všem chlapům, kteří to i přes četné zdravotní potíže (Motl horečka, Hanyk a Kmec svalová zranění) vydrželi až do konce utkání.
První poločas začal oboustranně laxně, kdy ani jedno mužstvo nehrálo útočně a míč se pohyboval jen mezi velkými vápny. Naše hra se odvíjela od poslepované sestavy a byli jsme rádi, když někteří naši hráči přeběhli hřiště. Mezi 15. a 25. min. jsme měli dokonce mírnou převahu, ale naše střely končily daleko od domácí branky. Ve 30. min. jsme poprvé neuhlídali domácího hráče, který hlavičkou do protipohybu našeho brankáře vsítil první gól zápasu - 1:0. Ve 40. min. se situace opakovala jen s tím rozdílem, že domácí útočník zakončoval nohou - 2:0. Ve 44. min. nás před dalším gólem zachránilo břevno. V závěrečné minutě prvního poločasu jsme přeci jen inkasovali, když Čermná proměnila přímý volný kop z hranice pokutového území po přísně odpískané ruce - 3:0.
Druhý poločas jsme začali lépe než soupeř. Útočili jsme a přitlačili domácí hráče k vlastní šestnáctce. Naše snaha vyvrcholila v 69. min., když se po rohovém kopu prosadil Martin Hůlka - 3:1. Domácí se začali strachovat o výsledek, ale na našich hráčích již byla patrná únava, a domácí tak začali přebírat otěže zápasu. Naši hráči se již nestačili vracet a spíše chodili, než běhali. I proto Čermná stále častěji začala po protiútocích přečíslovat naši obranu. Po jednou z takových útoků běžel domácí hráč sám na brankáře, ale přihrávkou před prázdnou branku daroval gól svému spoluhráči - 4:1. Totéž se zopakovalo i v poslední minutě utkání jen s tím rozdílem, že domácí hráč branku netrefil a po zásluze byl vyhlášen kopytem zápasu. 

Zpět