České Meziříčí B - Javornice B 5:1 (0:0)

13.10.2013 14:00

Střelci:
vlastní

Sestava:
Jaroslav Motl - Miroslav Kmec, Zdeněk Matyáš, Jiří Valtr, Pavel Chlachula - Lukáš Pavel (75‘ Martin Kučera), Kamil Široký, Petr Jirsa, Martin Hůlka - Martin Paštika, Jan Nosál

Komentář k utkání:
Po drobných problémech se sestavou způsobených i souběžně hraným utkáním A-týmu se nám podařilo poskládat základní jedenáctku. Utkání začalo tlakem domácích, kteří však stříleli vedle, nebo naše obrana jejich pokusy dobře odvracela. Střed hřiště i útok však byl z naší strany špatný. Nedokázali jsme podržet míč a na naši branku se valil útok za útokem. V javornickém dresu se do pokutového území dostal snad jen Honza Nosál, ale obránce mu míč v obou případech včas ukopl. I přes převahu domácích jsme největší šanci prvního dějství měli paradoxně my, když ve 35. min. vyrazil střelu Kamila Širokého z přímého kopu gólman Meziříčí na břevno.
Druhý poločas začal opět tlakem domácího týmu. V 50. min. již naše přetížená obrana na soupeře nestačila. Domácí po tlaku ve vápně a několika střelách konečně dostali míč za záda Jardy Motla - 1:0. Domácí dále využívali své převahy a v 63. min. si poradili s přečíslením naší obrany - 2:0. V 70. min. jsme se zmohli na gól, když pěknou střelu Pavla Chlachuly z přímého kopu si hlavičkou srazil do vlastní branky domácí obránce - 2:1. Poté však domácí opět zapnuli a v 71., 83. a 85. min. po takřka totožných akcích - ztráta míče, přečíslení, gól do prázdné branky, tak rozhodli o konečné podobě výsledku - 5:1.

Zpět