Domašín - Javornice B 0:2 (0:1)

07.06.2014 17:00

Střelci:
Adam Krejčí 2

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Josef Hanyk, Zdeněk Matyáš - Jan Podzemný, Petr Jirsa, Josef Petr, Martin Hůlka - Adam Krejčí, Jaroslav Janeček (90‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Za úmorného vedra jsme nastoupili na hřiště již jistého postupujícího týmu do III. třídy OP. Domácí vyhráli los a v prvním poločase nás čekalo útočení z kopce dolů. Toho jsme hned od úvodu využili a již ve 3. min. se radovali z první branky zápasu po spolupráci našich dorostenců, když Pepa Petr našel z rohového kopu přesně hlavu volného Adama Krejčího - 0:1. V 10. min. se k naší brance poprvé dostali domácí. Přestože domašínský hráč si dle všeho počínal v našem pokutovém území nedovoleně, byl místo jeho „šlapáku“ odpískán pokutový kop. Výborný Jirka Mucha však dokázal míč vyrazit a dorážka skončila již vysoko nad naší brankou. Hra se poté vyrovnala. Zatímco my se snažili hrát po zemi, domácí vsázeli na nakopávané míče. Zakončení obou týmů už bylo ale velmi podobné. Střely končily většinou vedle nebo v náruči brankářů.
Druhý poločas začal drtivým nástupem domácích. Z kopce se hraje vždycky lépe, ale ještě lepší byly zákroky Jirky Muchy, který svou branku skvělými zákroky strážil. V polovině poločasu jsme se do několika solidních příležitostí dostali i my, ale Janeček, Podzemný, Petr i Krejčí své šance spálili. Gólová pojistka tak přišla až v 85. min., kdy se na křídle šikovně uvolnil Honza Podzemný, svým centrem našel před brankou Adama Krejčího, který hlavičkou k tyči upravil na konečných 0:2, a domácím tak trochu pokazil oslavy postupu.

Zpět