Domašín - Javornice B 0:2 (0:1)

12.09.2015 17:00

Střelci:
Lukáš Ešpandr, Lukáš Pavel

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Zdeněk Matyáš - Libor Filip, Kamil Široký, Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (83‘ Marek Ešpandr) - Martin Paštika (80‘ Martin Kučera), Lukáš Ešpandr (60‘ Jaroslav Dlask)

Komentář k utkání:
První poločas jsme začali hrou z kopce a chtěli jsme si dát alespoň nějaký gól. Jako obvykle jsme začali tlačit na domácí. Lukáš Ešpandr se nejprve dvakrát dostal do ofsajdu, ale v 7. min. už se před brankáře Domašína dostal k míči v mezích pravidel, přehodil ho a otevřel skóre zápasu - 0:1. Dál jsme z domašínského kopce útočili, ale střely Kamila Širokého z 15. a 17. min. šly nad. Ve 20. min. se v dobré šanci ocitli i domácí, ale výborný Jirka Mucha jejich střelu vyrazil. Na naší straně přibývaly další šance - ve 25. min. to byl Martin Paštika, v 31. min. Libor Filip, v 36. min. Kamil Široký a v 39. min. znovu Martin Paštika - ale žádný střelec nepřibyl.
Druhý poločas jsme hráli do kopce a podle toho naše hra také vypadala. Byli jsme to my, kdo se nemohl dostat z vlastní poloviny hřiště. Domácí nás příliš k míči nepustili a obléhali naši branku. V 65. min. se nám ale jedna útočná akce vydařila. Na jejím konci byl Lukáš Pavel, který střelou přes brankáře zvýšil na 0:2. Ani druhý gól soupeře nezlomil a ten dál útočil na naši branku. Jirka Mucha svou branku ale střežil pozorně a skórovat jim nedovolil. V 82. min. neproměnil naši další ojedinělou šanci Jarda Dlask. Tři minuty před koncem zápasu jsme začali hrát v podstatě o devíti, neboť se zranil Kamil Široký a Jirka Zářecký také řádně pokulhával. Bojovností jsme však utkání úspěšně dotáhli do vítězného konce.

Zpět