Domašín - Javornice B 3:3 (3:1), pen. 4:5

29.08.2020 17:00

Střelci:
Michal Plašil 2, Daniel Rais

Sestava:
Miloš Valtera – Tomáš Plesl, Josef Hanyk, Lukáš Ešpandr, Josef Hubek – Filip Dvořák, Petr Hubek, Kamil Široký, Lukáš Pavel – Michal Plašil, Martin Paštika; střídající: Daniel Rais, Jakub Pavlovec, Martin Hůlka

Komentář k utkání:
Utkání začalo vzájemným oťukáváním a více ze hry jsme měli my. Naše čtyři střely šly však vysoko nad nebo daleko vedle. Domácí se k naší brance dostali poprvé až v 15 min., ale rychlý protiútok zakončili gólem, poté co po jejich střele vypadl našemu brankáři míč z ruky a dorážka domácího hráče byla již do prázdné branky – 1:0. Při tomto zákroku se také zranil náš brankář a v brance ho nahradil Lukáš Ešpandr. Než jsme se vzpamatovali, tak v 18. min. prošel domácí útočník naší obranou jako nůž máslem, a podle vyběhnutého brankáře zvýšil na 2:0. Poté jsme začali hru opět vyrovnávat. Ve 25. min. zahrával Michal Plašil přímý volný kop z 20 metrů a jeho střela do protipohybu brankáře znamenala snížení na 2:1. Naše obrana v této době hrála spolehlivě, takže domácí se k naší brance ani nedostali. To platilo bohužel jen do 42. min., kdy rychlý domácí útočník prošel až před našeho brankáře a zvýšil na 3:1.
Do druhé půle jsme šli z odhodláním se zápasem ještě něco udělat, přestože jsme útočili do kopce. Domácí jsme zatlačili k brance a v 53. min. snížil střelou do šibenice na 3:2 benjamínek Dan Rais. Dále jsme útočili a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, protože v 61. min. vyrovnal střelou po zemi Michal Plašil 3:3. Vedení mohl na naši stranu strhnout Martin Paštika, který se dostal k odraženému míči, ale sám před brankářem ve střelecké pozici selhal. Krátce poté střílel z malého vápna jen nad branku Michal Plašil. Ten přestřelil branku i ve své další šanci v 79. minutě. Domácí se snažili v posledních minutách zápasu útočit a v 85. min. tvrdou střelu domácích vytlačil Lukáš Ešpandr na tyč. Po výsledku 3:3 se tak šlo na penalty. I penaltový rozstřel přichystal zajímavou zápletku. Naši první 3 střelci Michal Plašil, Josef Hanyk a Lukáš Ešpandr se trefili přesně. Lukáš Ešpandr se však při své střele zranil a do branky tak napochodoval Michal Plašil. Naší zbylí dva střelci z první pětice, Lukáš Pavel a Kuba Pavlovec, své pokusy neproměnili, ale i domácí naši branku dvakrát přestřelili. Pak už následovala náhlá smrt. Zatímco Kamil Široký a Dan Rais byli bezchybní, domácí střelec trefil v sedmé sérii jen břevno a bonusový bod tím poslal do Javornice.

Zpět