Domašín - Javornice B 5:3 (2:2)

21.09.2019 16:30

Střelci:
Daniel Rais, Jaroslav Petr, Petr Hubek

Sestava:
Jiří Zářecký – Jiří Valtr, Miloš Valtera, Martin Hůlka, Tomáš Plesl – Lukáš Pavel, Jakub Hovorka, Jaroslav Petr, Ondřej Nosek – Daniel Rais, Petr Hubek; na střídání: Martin Kučera

Komentář k utkání:
První poločas začal vzájemným oťukáváním, kdy první střelu na branku vyslali domácí v 10. min., ale tu Jirka Zářecký chytil. V 17. min. se po přihrávce Lukáše Pavla dostal do sóla Dan Rais, který nás svým premiérovým gólem dostal do vedení 0:1. Ve 26. min. domácí brankář nechával míč do autu u své branky, ale míč na hrací ploše udržel Dan Rais, který následně přihrál na velké vápno Jardovi Petrovi. Jarda se střelou do prázdné branky nemýlil – 0:2. Chvíli poté střílel Jarda Petr ještě vedle branky, ale to bylo z naší strany bohužel vše. Přestali jsme hrát a domácí toho už ve 29. min. využili. Přihrávka do našeho vápna na volného hráče Domašína znamenala snížení na 1:2. Domácí ostřelovali naši branku, ale jejich střely mířily povětšinou vedle. Ve 44. min. skončil vedle branky soupeře i přímý kop Kuby Hovorky. Po odkopu od branky doputoval míč až do našeho vápna, kde byl domácí hráč podražen. Z nařízené penalty Domašín těsně před odchodem do kabin vyrovnal na 2:2.
Druhý poločas začal opět tlakem domácích. Ve 48. min došlo ke střetu našeho obránce s útočníkem. Přestože hra už dávno pokračovala na středu hřiště, hlavní rozhodčí nakonec foukl do píšťalky a nařídil další pokutový kop proti nám. Jeho proměněním se Domašín snadno dostal do vedení 3:2. Domácí nadále ovládali dění na hřišti a další gól přidali v 55. min. hlavou – 4:2. Podobný scénář měla i další gólová situace z 65. min., kdy po přihrávce do vápna a zakončení do prázdné branky zvýšil Domašín na 5:2. Domácí v závěru polevili a nám se podařilo hru vyrovnat. Vytěžili jsme z toho ale pouze snížení na 5:3, o které se postaral střelou k tyči Petr Hubek.
 

Zpět