Javornice A - České Meziříčí 3:3 (2:0), pen. 5:4

30.10.2021 14:00

Střelci:
Adam Krejčí 3

Sestava:
Lukáš Kasper – Tomáš Plesl, Michal Bárnet, Stanislav Koutský, Daniel Suk – Jakub Hovorka, Jakub Nosek, Pavel Kasper, Filip Dvořák (72‘ Michal Štěpánek)– Adam Krejčí, Miroslav Vidlička (80‘ Ondřej Nosek)

Komentář k utkání:
Hned v 1. min. zápasu jsme málem využili silné podpory větru, ale Adam Krejčí brankáře Českého Meziříčí z úhlu neprostřelil. V 5. min. se po rohovém kopu soupeře odrazil míč za vápno, ale volej mířící na branku zasáhl hlavou Kuba Nosek. V 7. min. hlavičkoval po dlouhém autu Filip Dvořák a hosté s pomocí brankové konstrukce udrželi míč před brankovou čárou. V 10. min. zkusil z 25 metrů vypálit Kuba Nosek, ale mezi tyče nezamířil. Ve 12. min. se do vápna probíjel Adam Krejčí, jenže přes bránícího hráče přihrát nedokázal. V 15. min. nabíjel po pěkné kombinaci před branku Kuba Nosek, ale Kuba Hovorka k ostrému centru nedoklouzal. Ve 21. min. jsme se ujali vedení, když Adam Krejčí se štěstím procedil míč přes gólmana po dlouhém autu Pavla Kaspera – 1:0. Ve 24. min. sice Dan Suk netrefil míč mířící za obranu, ale včas ho zajistil Michal Bárnet. Ve 25. min. Adam Krejčí centrem na zadní tyč našel Míru Vidličku, který svoji ránu ze strany namířil bohužel nad. Ve 27. min. prošel útočník hostů do vápna, ale nahrávku před branku Dan Suk odvrátil. Ve 28. min. jsme ztratili míč po autovém vhazování a jen skvělý návrat Tomáše Plesla odvrátil samostatný únik. Ve 29. min si Adam Krejčí udělal místo ke střele a nekompromisním bodlem z hranice vápna zvýšil na 2:0. Chvíli po druhé brance si Adam Krejčí obhodil posledního hráče soupeře, ale v cestě na branku ho zastavilo držení protihráče, které hlavní rozhodčí ani neodpískal. Ve 33. min. Pavel Kasper svým pomalým zakončením trochu zmátl brankáře, ale Kuba Hovorka z dorážky branku minul. Ve 35. min. nikdo nezasáhl náš dlouhý aut mířící k brance a z hlediště se ozvalo jen povzdechnutí. Do 40. min. jsme hosty zamknuli u pokutového území, ale ze série rohů ani autů jsme nic nevytěžili. Ve 41. min. se České Meziříčí dostalo do ojedinělé šance, ale střela na zadní tyč naštěstí skončila mimo. Ve 44. min. se hosté v přesile valili na naši branku, jenže svou akci zakončili nepřesnou přihrávkou.
Druhý poločas proti větru nezačal z naší strany vůbec špatně, ale gól Kuby Hovorky po standardní situaci neplatil kvůli ofsajdu. V 51. min. hosté snížili na 2:1, když odražený míč ve vápně poslali nechytatelně do branky. Na rozdíl 2 branek nás opět dostal svým třetím gólem v utkání Adam Krejčí, který vyškolil hned čtveřici bránících hráčů a s přehledem zakončil – 3:1. V 57. min. centroval Dan Suk na zadní tyč, jenže Kuba Hovorka v pádu míč netrefil. V 58. min. Tomáš Plesl podskočil dlouhý centr a hostují hráč nabídnutou šanci zužitkoval - 3:2. V 60. min. hostující hráče šikovně prodloužil centr za obranu, ale Michal Bárnet naštěstí hráče včas zakřižoval. Hned v další minutě hlavičkoval hráč Českého Meziříčí z vápna jen vedle branky. V 63. min. Lukáš Kasper vyrazil míč po rohovém kopu mířící přímo do branky. V 67. min. proskotačil míč po rohovém kopu divoce přes naše pokutové území, ale zakončující hráč na zadní tyči přesně nemířil. V 68. min. zakončil i přes faul Pavel Kasper a brankář měl s jeho skákavou střelou nemalé problémy. V 70. min. jsme po nejistém zákroku brankáře zahrávali roh, který jsme nevyužili. V 73. min. Pavel Kasper nedokázal donést do odkryté branky míč, který k němu propadl po rohovém kopu. V 75. min. skončila tečovaná střela Adama Krejčího bohužel mimo branku. V 80. min. se Adam Krejčí dostal k centru na zadní tyč, ale gólman Českého Meziříčí míč se šťastně vyrazil. V 83. min. hostující hráč naštěstí nedosáhl na nadýchaný míč za obranu. V 85. min. se neujalo bodlo Pavla Kaspera. V 86. min. vyrovnali hosté na 3:3 po standardní situaci, když zakončoval neobsazený hráč. V 89. min. si Adam Krejčí vtipně rozehrál aut o Dana Suka, jenže pak pálil hodně nepřesně. Zápas tak dospěl do penalt. Rozstřel začali úspěšně hosté - 0:1, pak vyrovnal Pavel Kasper na 1:1. Ve druhé sérii Lukáš Kasper penaltu lapil a za nás potvrdil Kuba Nosek – 2:1. Třetí sérii začali úspěšně hosté, ale nemýlil se ani Adam Krejčí – 3:2. Ve čtvrtém pokusu byli hosté také úspěšní, ale Michal Bárnet branku bohužel minul – 3:3. V páté sérii hosté nezaváhali a na naší straně se o pokračování rozstřelu postaral Kuba Hovorka – 4:4. V šesté sérii hostující hráč až neskutečně překopl a Lukáš Kasper svou penaltou se štěstím rozhodl o bonusovém bodu pro nás.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „

Zpět